Mit tegyek ha a kicsinek az ökle a szájában van?
Semmit.
az enyèm is ennyi idős, folyton a kezèt eszi
A fiam 2 hónapos volt mikor kezdett nyálazódni és egy kis időre rá mindig az ökle a szájában volt mindig rágott. Pont töltötte a 6 hónapot azon a napon jott ki az első foga. Most 8 hónapos és a tegnap jott ki a 4-dik.
Mikor beindul náluk a nyálazódás akkor ágyazódnak be a fogai ezért is van az ökle a szájában. 😊
Meg az is lehet , hogy felfedezte van neki ökle is. Én annyit mosolyogtam az enyémen mikor rájött , hogy neki van keze a magasbe emelte és ugy figyelhette :D
Semmit. A lányom mindezt 2 hónaposan kezdte és 8 hónapos volt mikor kijött a két alsó foga.
Amíg nem fáj neki nem érdemes adni neki semmit.
A picik amúgy is a szájukkal fedezik fel a világot. Most kezdődik majd az az időszak, hogy bármit kaparint meg elöbb fog a szájában landolni, mint hogy megnézné mi az.
Ismerkedik a kezével. Az enyém amióta tud fogni is mindent a szájába vesz, ez sem a fogzástól van, csak egy érdekes dolgot jól meg kell nézni minden oldalról majd megkóstolni. A kezét is 2-3 hónapos korban, később a lábát is.
Egyébként az én babámnak is nagyon korán folyt már a nyála mégse jött korán a foga. Amikor jött a foga egyébként sokkal jobban folyt a nyála is az addigihoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!