Kislányom délutáni alvásból ordítva ébredt (több alkalommal), hiába altattam vissza. Utána cicizni sem akart, csak kézben nyugodott meg. Egész nap ökle a szájában. Lehet a fogától sír ilyen keservesen? (4 hós)
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 14:28
1/3 anonim válasza:
abszolút. szegényeknek nagyon bele tud nyilallni :( az én lányaimnak 4,5 hónaposan jött ki 2-2 foguk, szóval nem is korai.
2/3 anonim válasza:
Lehet, nekünk is volt már ilyenkor is attól, az ínyét piszkálta, ordítva sírt, sírva ébredt, stb...de most 6 hónapos, és még mindig nincs kinn egy foga sem, csak szenved tőle. Hónapok óta. Nem folyamatosan, vannak rosszabb meg könnyebb időszakok. Úgyhogy lehet attól de sajnos el is tarthat még jó sokáig.
3/3 anonim válasza:
2-es vagyok, karácsonykor pl. azt hittem tuti, hogy pár nap és kint lesz a fogacska, mert az összes lehetséges fogzós tünetet produkálta... most február 6., fog sehol :) :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!