4hos a kisbabam es szeretnek aqaparkba menni az apukaval es
a nagymamaval. Szerintetek nagyon párás lenne a levego a
kicsinek Meg a medencebe ami kicsiknek van kitalalva
bevihetem?
nem tudom a kezedbe bevihetnéd-e bár sok gyerek belepisil inkább azt mondanám ne. vagy van már ott a kékes beszínezés a vízben? beletenni meg úgyse tudod,mert még nem ül.
2015. máj. 20. 13:30
2/13 anonim válasza:
Nekem a doki egy èves korig nem javasolta.
2015. máj. 20. 13:35
3/13 anonim válasza:
Aquaparkba? Én is szeretnék annyi mindent, amit gyerek mellett nem tehetek és nem is teszek meg. Immáron 20 hónapja.
Nem vagyok strandolós típus, de én még nem láttam 4 hónapos csecsemőt a kicsiknek való medencében. Én félnék attól, hogy valami fertőzést kap. Arról nem is beszélve, hogy időnként (vagy gyakran) felnőttek is belemennek a gyerekeikkel abba a vízbe...
Szerintem az aquapark, strand, nyílt víz stb. nem 4 hónaposnak való. Eszembe se jutna.
2015. máj. 20. 13:35
4/13 anonim válasza:
Én a gyerekmedencébe nem merném betenni (fertőzésveszély miatt), de ha apukával és nagymamával mennétek, valaki mindig kint tud vele maradni.
2015. máj. 20. 13:54
5/13 anonim válasza:
Nem értem, miért ne mehetne be a baba a vízbe. Babaúszásról hallottatok már? Rengetegen járnak, ugyanabban a vízben vannak a babák és a felnőttek, és senkinek nem lesz semmi baja. Ha nem hideg neki nagyon a víz, én bevinném.
De azt neked kell tudni, hogy viselne egy egész napos programot (gondolom, nem egy órára mennétek). Tud-e aludni zajban, ha sikongatnak körülötte a gyerekek, tudod-e szoptatni, stb.
2015. máj. 20. 14:17
6/13 anonim válasza:
Hát a gyerek medencében én szinte csak uszópelusos babákat láttam. Nem hiba 5 centi a víz néhol...
Ettől függetlenül nehéz lesz, mert még nem ül.
Szóval én simán vinném. Az én lányom most 6 hónapos. De fogunk menni. Sőt, a balcsiba is beviszem, ha elég meleg lesz.
2015. máj. 20. 15:23
7/13 anonim válasza:
Babaúszásról hallottam, de nem ilyen pici babáknál. Hat hónapos kortól szokták engedni a jelentkezést ilyen programokra is. Én semmiképpen sem vinném el. Másrészt szerintem be sem engedik.
2015. máj. 20. 19:12
8/13 anonim válasza:
Kedves 7es...
Kb 6 hónapos korig rendelkeznek a babák azzal a bizonyos búvár reflexszel.
3 hónapos kortól lehet menni. Van ahol előbb is.
De az hogy be sem engedik...hát ilyen nincs!
2015. máj. 20. 20:06
9/13 anonim válasza:
Kisfiam 2 hónapos volt mikor először fürdőbe voltunk vele. Bár akkor nem vittük bele a vízbe. Felváltva vigyáztunk rá. belső térben voltunk, mivel már késő ősz volt és párás volt a levegő. Nekem is megfordult a fejembe, hogy nem árt-e. De nem volt semmi probléma. Biztosan beengedik. Minket is beengedtek és másokat is babával, sőt a babakocsit is vihettük. Abban volt. annyi, hogy mivel meleg, párás volt a levegő, így könnyű ruhában, bodyban volt és csak textil pelussal takartuk be. 6 hónaposan pedig már fürdött velünk, természetesen úszó pelusban.
2015. máj. 20. 21:31
10/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A baba medencén kívül bevihettük mindenhol a felnőtt medencébe is. Volt, hogy baba úszógumiban és volt, hogy a kezünkben és nagyon élvezte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!