Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekcémás babák anyukái, ti...

Ekcémás babák anyukái, ti beviszitek a strandon a baba medencébe vagy esetleg tengerbe a gyermeketeket?

Figyelt kérdés

Az én fiamnak nagyon száraz a böre és nem csak egy helyen hanem az egész teste. Csak gyors zuhanyzás van fürdés helyett is. és már baromira unom magyarázni a családnak és más ismerősnek, hogy nem mehetünk se strandra se tengerbe. mert így is egész éjszaka vakarózik hát még ha bevinném akár egy negyedórára is vízbe.

(rengeteg krémet próbáltunk , több orvos is látta de most sem tökéletes a böre)

Így nem megyünk nyaralni sem, mert az , hogy egy strandra se menjünk el ugy nem lenne jó főleg apának. Ha meg be viszem a strandra szegény gyerek megőrülne annyira menne a babák után. Miért nem lehet ezt megérteni? Állandóan ezzel macerálnak, hogy miért nem megyünk!

2013. aug. 12. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem a gyerekem nem ekcémás, de én igen, születésem óta.

figyelj, az ekcéma az allergia, meg kell találni, hogy mi váltja ki, és megszüntetni!

én felnőtt fejjel kezdtem neki, most már 5 éve nem jött ki!

pedig előtte az egész testem ekcémás volt, 20 évig használtam szteroidot ami végképp tönkretette a bőrömet, de még a ciklusomba is bezavart.

ennek ellenére engem vittek strandra és nyaralni is, kár lett volna kihagyni :)

egyébként sokszor jó is volt rá, pl. a homoktól enyhül, így mikor a balaton parton építettem a homokvárat egész nap, utána pár napig nem jött ki :)

de tényleg azt mondom, hogy ne a krémekkel és az élmények elkerülésével próbáld féken tartani az allergiáját hanem keresd meg a kiváltó okot! tudom, hogy nagyon nehéz, de ha megírod, hogy mikor jött ki, pl. hozzátáplálás elkezdésekor, tápszer elkezdésekor, stb. akkor lehet tudok tippeket adni mitől lehet (nálam nikkel tartalmú ételek okozzák)

2013. aug. 13. 09:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm, hogy válaszoltál!

Már voltunk allergia vizsgálaton és csaka tojás jött ki pozitívnak. Az én kisfiam már így született. Most 17 hónapos. Mikor megszületett és megszáradt , már ugy nézett ki mint egy kis krokodil. Vannak piros foltjai neki is de nem sok. Viszont a böre az egész testén nagyon száraz. Tojás és tejterméket abszolut nem kap. Mindent zabtejböl és tejpépböl csinálok neki.

2013. aug. 13. 11:46
 3/3 anonim válasza:
azt mondják tengerparton a nap jótteszneki
2013. aug. 30. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!