Mikortól lehet a babát medencébe pancsiztatni?
Szerintem nem.
3 hónapos koráig én nem raknám bele ilyen medencébe, és igazából mikor meleg van csak nagyon árnyékos területre szabad kitenni, de ott sem meztelenül. A börét nagyon kell óvni a sugárzástól.
Egyébként sem szokták az elsö hónapokban imádni a vizet a gyerekek.
Ha nekem nyári születésű lett volna a fiam, az első évben biztos nem raktam volna bele a kerti medencébe. Pici még hozzá. A fiam szeptemberi, így a következő nyáron fürdött először kerti medencébe, amit nagyon élvezett. Nála horror volt az első hetekben szimplán a fürdés is, mert félt nagyon a víztől.
Illetve teljesen más egy újszülött baba, meg egy nagyobb, jó pár hónapos baba. Egy pici baba még mit élvezzen egy kerti medencében? Majd mikor picit nagyobb lesz, tud már ülni is akár, csobogni, pancsolni, nem kell már annyira óvni sem, mint egy újszülöttet, majd akkor lesz igazán élmény neki, nem 1-2 hónaposan.
nem hiszem, hogy pancsiztatni fogod medencében.
ülni se fog míg jó idő lesz, első pár hétben ugye a fülére is vigyázni kell, hogy ne menjen bele víz, meg a köldökét se érheti majd míg le nem esik a csonk, aztán meg mire szépen tartja magát, addigra már nem lesz jó idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!