Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon ha a Fidesz győzne a...

Vajon ha a Fidesz győzne a választásokon akkor visszaállítaná a Gyed Gyes törvényt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 21:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem sem állítják vissza,ugyanis annyira szarban van a gazdaság.Második babámat várom ,aki gyed alatt születik meg októberben,de ha betölti a 2 évet mennem kell vissza dolgozni.Teljesen mindegy ,hogy visszahozzák vagy nem.Pedig én is szívesen kihasználnám a 3 évet,de 50 ezer forintos lakáshitel mellett nem ülhetek otthon 25 e ft-al.
2010. ápr. 10. 06:56
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Jó a kérdés pláne hogy kampány csend van. egyébként mindenki azt akarja hogy jobb legyen,még is az MSZP-re szavaznak.Még esélyt se adnak arra hogy hátha más lesz...NEM PONT A FIDESZRE ÉRTEM.....csak mindenki sír ghogy ilyen szar,olyan szar,de még is hajrá mszp?? Hááát mindegy,mindenki döntsön szíve szerint. :) Nem kötekedésként írtam!! Béke van!! :) SDzeressük egymást gyerekek!! :) Ha már a parlamenti brigád nem szeret minket. Mindenkire értem nem csak az MSZP-re..hangsúlyozom :))
2010. ápr. 10. 09:02
 23/31 anonim ***** válasza:
60%

Utolsónak!

A kérdés feltevésének időpontja tegnap 21:18!!! Akkor még nem volt kampánycsend...

2010. ápr. 10. 10:02
 24/31 anonim ***** válasza:
76%
Biztos, hogy nem állítják vissza, és a szocpolt sem. Már az adócsökkentésről is csak mismásolnak...
2010. ápr. 10. 10:53
 25/31 anonim ***** válasza:
32%

Mindenképpen a Fidesz nyer, ez már "eldöntött". És igen, vissza fogják állítani a 3 évet. Az első intézkedéseik egyike lesz.

Én júniusra várom a babát, és én a 3 év itthon maradásra készülök.

2010. ápr. 10. 11:51
 26/31 anonim ***** válasza:
80%

Az tök mindegy mire készülsz...

Úgysem fognak visszaállítani semmit. Mostanában a Fidesz szóvivői mindíg kitérő válaszokat adnak minden ilyesmi kérdésre, amit eddig szónokoltak, hogy ez így lesz meg úgy lesz. Majd ez lesz a válasz, hogy sajnos az előzőek elcseszték 8 év alatt, mi sem tudunk változtani rajta...

2010. ápr. 10. 12:11
 27/31 anonim ***** válasza:
58%
Tuti nem,múltkor elmondott Orbán minden szépet és jót,h mit fognak visszaállítani,majd a végén hozzátette:ha lesz az államkasszában elég pénz.Szal erről ennyit...
2010. ápr. 10. 12:38
 28/31 anonim ***** válasza:
58%
Mindneki azt hiszi hogy ha a Fidesz nyer, kolbászból lesz a kerítés. De szerintetek honnan fognak annyi pénzt elővarázsolni, hogy mindenkinek jobb legyen? Sehonnan, mert a szarból ők se tudnak aranyat csinálni...
2010. ápr. 10. 13:16
 29/31 anonim ***** válasza:
29%

11.51-es vagyok. Azért, mert én őszintén leírtam a véleményemet a kérdésre, nem értem miért kellett annyira lepontozni, hogy 0%-ban legyen hasznos a válaszom.

Vannak akik itt nem tudják elviselni ha a másik ember másképpen gondolkozik? Szólásszabadság van.

Természetesen nem tud a Fidesz sem csodát tenni, ez tiszta sor. Mindössze másképpen fogják elosztani a pénzeket és lesz, amit visszaállítanak a "régi" rendszerbe. És ebbe bele fog férni a 3 év visszaállítása is. Én ebben hiszek, ezt gondolom. Más meg másképpen gondolja. Nincs ezzel semmi baj :)

És az emberek ugyanúgy számon kérik majd a Fideszen 1-2 év, de max 4 év múlva múlva azt, amit ígértek és amit nem teljesítettek! Én nem védek senkit. Épp elég nagy büntetés az nekünk, hogy összesen 2 olyan párt van már sok ciklus óta, akik esélyesek a nyerésre: vagy Fidesz vagy Mszp. Egyszerűen nincs más alternatíva.

Remélem senki önérzetét nem bántottam meg, nem volt célom.

2010. ápr. 10. 16:34
 30/31 anonim ***** válasza:
88%
Kedves utolsó! Én vagyok a másik 0%-os...ezek szerint nekünk kuss van....??!!
2010. ápr. 10. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!