Vajon ha a Fidesz győzne a választásokon akkor visszaállítaná a Gyed Gyes törvényt?
Utolsónak!
A kérdés feltevésének időpontja tegnap 21:18!!! Akkor még nem volt kampánycsend...
Mindenképpen a Fidesz nyer, ez már "eldöntött". És igen, vissza fogják állítani a 3 évet. Az első intézkedéseik egyike lesz.
Én júniusra várom a babát, és én a 3 év itthon maradásra készülök.
Az tök mindegy mire készülsz...
Úgysem fognak visszaállítani semmit. Mostanában a Fidesz szóvivői mindíg kitérő válaszokat adnak minden ilyesmi kérdésre, amit eddig szónokoltak, hogy ez így lesz meg úgy lesz. Majd ez lesz a válasz, hogy sajnos az előzőek elcseszték 8 év alatt, mi sem tudunk változtani rajta...
11.51-es vagyok. Azért, mert én őszintén leírtam a véleményemet a kérdésre, nem értem miért kellett annyira lepontozni, hogy 0%-ban legyen hasznos a válaszom.
Vannak akik itt nem tudják elviselni ha a másik ember másképpen gondolkozik? Szólásszabadság van.
Természetesen nem tud a Fidesz sem csodát tenni, ez tiszta sor. Mindössze másképpen fogják elosztani a pénzeket és lesz, amit visszaállítanak a "régi" rendszerbe. És ebbe bele fog férni a 3 év visszaállítása is. Én ebben hiszek, ezt gondolom. Más meg másképpen gondolja. Nincs ezzel semmi baj :)
És az emberek ugyanúgy számon kérik majd a Fideszen 1-2 év, de max 4 év múlva múlva azt, amit ígértek és amit nem teljesítettek! Én nem védek senkit. Épp elég nagy büntetés az nekünk, hogy összesen 2 olyan párt van már sok ciklus óta, akik esélyesek a nyerésre: vagy Fidesz vagy Mszp. Egyszerűen nincs más alternatíva.
Remélem senki önérzetét nem bántottam meg, nem volt célom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!