Tényleg visszaállítja a Fidesz a régi gyed-rendszert?
Szerintem, ha vissza is állítja jan. 1.-től, akkor az visszamenőleg is érvényes lesz! Olyat nem tehetnek, hogy akik a köztes időben szűlnek, azokra csak a 2 év vonatkozzon.
Egyébként én is decemberben szülök.
második (lepontozott)
Minden visszaálít, még ami irracionális is, és aztán jön az államcsőd:-(((
- Mi nekik a GYED?
- Semmi.
- Az lesz neked is.
Ha vályogvető viktor azt mondta, akkor az úgy lesz.
Ez a válasz 47%-ban hasznosnak tűnik
Tipikus, mszps idióta válasz. Ha tudsz jobbat miért nem teszel valamit. Okoska.
Valószínűleg visszamenőleg is érvényesitik. Elvégre, mielőtt hozzányúltak volna, előbb több óvodai, és bőlcsődei férőhelyet kellett volna létesíteni, ahelyett hogy meggondolatlanul csesztetjük a gyedet és gyest. Ha nem jár a gyed- és gyes- , nincs hely a gyerkőcöknek, hogy menjenek az anyukák dolgozni? Hány családot tettek volna tönkre a hülye döntésükkel az mszp-sek? Attól hogy a nők elmennek szülni, nem lesz államcsőd, inkább attól hogy a sok minimálbérre bejelentett ember nem fizet adót.
Nem vagyok mszp-s, de utálom a fideszt és az egész jobboldalt. egyébként köszönöm viktornak, hogy ugyan leviszik az adómat 16%-ra, de elvszik az adójóváírást, vagyis, kevseb lesz az amúgy sem sok pénzem.
Röviden ennyi.
előző
A minimálbér sem lesz adómentes:-(((
Nem baj lett kettős államporgárság, trianon emléknap, nyalják a papok seggét csak ami fontos lett volna, arra szarnak nagyívben.
pl körbetartozás, jövedéki adó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!