Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg visszaállítja a...

Tényleg visszaállítja a Fidesz a régi gyed-rendszert?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy nem a GYES-sel és a GYED-del kellene ennyit foglalkozniuk.Az apákat fizessék meg, könyörgöm, és akkor senkinek semmilyen problémája nem lesz.Az én férjem fegyőr, és elítéltek között van minden nap.Kb. 110-et kap kézhez.Semmi veszélyességi pótlék, semmi.Na, ebből éljen meg!És rengeteget dolgozik, 10 éve semmit nem nőtt jóformán a fizuja.Csodálkozik mindkét párt, hogy egyre kevesebb gyerek születik...Talán azért, mert bizonytalan a megélhetés.Csak erre az aprócska tényre sem a FIDESZ sem az MSZP nem gondol.Mindent el kell venni a fiataloktól, meg az idősektől.Pár évvel ezelőtt a kisebbség meg felvette a durva szoc.pol. pénzeket, és a mai napig abból élnek meg, hogy a gyerek után kapják a segélyt.Megéri szülni neki.A normális magyar fiatal családokra meg senki nem gondol.
2010. jún. 9. 12:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Megint azok fognak jó járni az egyküulcsos adóval, akik jól kerestek eddig.
2010. jún. 9. 12:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem értem miért azokat az anyukákat szivatták meg, akik vállaltak gyereket? Már csak gazdagoknak lesz kiváltság a gyerek? Miért nem azt támogatják hogy szülessen sok "magyar" gyerek, fizessék meg a férjeket normálisan, hogy anyuka tudja nyugodtan nevelni a gyerekeket. Engem tavaly küldtek el a munkahelyemről, de már a gyerekem 3.éves korától próbáltak olyan helyzetbe hozni, hogy beadjam a kulcsot, nem hagytam magam, jött a csoportos létszámcsökkentés, még meg se kellett indokolni hogy miért küldenek el. Természetesen nem egyedül jöttem el, más kisgyerekest is elküldtek, merthogy a gyerek beteg lehet stb. A családi pótlékot ahhoz kötném, hogy legalább az egyik szülőnek legyen bejelentett munkahelye. Igy a nemidén barnultak nem azért fosnák a gyereket, hogy abból éljenek, aztán lehet menekülni Kanadába.
2010. jún. 10. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!