Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon ha a Fidesz győzne a...

Vajon ha a Fidesz győzne a választásokon akkor visszaállítaná a Gyed Gyes törvényt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 21:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Na, a Fideszesek lepontoztak:)Pedig ők kezdték a gazdaság tönkretételét, a szocik meg folytatták.Ez van.Most is le lehet pontozni.Ez az igazság.
2010. ápr. 9. 21:44
 12/31 anonim ***** válasza:
Szerintem eltévesztettétek az oldalt !
2010. ápr. 9. 21:44
 13/31 anonim ***** válasza:
Én meg mindenkit felpontoztam.Kellemes éjszakát!
2010. ápr. 9. 21:45
 14/31 anonim ***** válasza:
Kösz!!!
2010. ápr. 9. 21:50
 15/31 Vilcsianyuja ***** válasza:
Kedves Lepontozó! Kívánom, hogy gazdagodj meg a GYED-ből meg a GYES-ből, amit majd a te szeplőtelen imádottad fog neked beszórni az ablakon, mint a mikulás. Szép álmokat, majd csak felébredsz egyszer...
2010. ápr. 9. 21:52
 16/31 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy jól fizetett aktivisták töltik itt a szabadidejüket az anyukákat figyelve:)Lányok!Le lettünk figyelve!

Na, ezért megint le fognak pontozni.Most akkor mi lesz a 91%-ommal?

2010. ápr. 9. 21:59
 17/31 anonim ***** válasza:

Igen Visszaállítják!!! ÉLJEN VIKTOR SZERETÜNK VIKTOR!!!!

csak vicces vagyok..

Mindegyik párt csak a zsebét tömi, tökre leszar minket kis embereket, mamákat. Mindegy melyik jut be, majd lepaktálnak egymással.

2010. ápr. 9. 22:14
 18/31 anonim ***** válasza:

Dehogy fogják visszaállítani...

Látják, hogy így is működik minden.

Amit kitaláltak az Mszp-sek, annak mindíg az ellentettjét mondta a Fidesz, hogy az lesz, már kb. 3 spirálfüzet tele lenne a beváltandó ígéretekkel.

2010. ápr. 9. 22:51
 19/31 anonim ***** válasza:
vissza
2010. ápr. 9. 22:52
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem értelek! Reméled, hogy nem a fidesz győz, tehát neked a mostani helyzet megfelel!!!!! Javaslom szavazz (megint) az mszp-re és várj a csodára!
2010. ápr. 9. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!