Mennyi egy négy hónapos baba fejkörtérfogata? Ma voltunk csípőszűrésen és megjegyezték, hogy a nagy a feje, most 43,5 cm. Megkérdezték, hogy szellemileg rendesen fejlődik-e, aggódom egy kicsit.
Nekem a fiamnak is ennyi volt 4 hónaposan, meg most voltunk a lányommal méredkedni neki is ennyi:)
Én nem aggódnék. Esetleg az előző havi méréshez képest sokat nőtt hirtelen ugrásszerűen?
A fiamnak 3 hónaposan 40cm volt, 6 hónaposan 42cm. 35,5 cm volt születésekor.
J.
Mekkora fejkörfogattal született?
1 évben átlag havi 2cm-t nő a buksi.
Szia!
Megnéztem, a fiamnak 4 hónaposan 40 centi volt.Most 42 centi, és hét hónapos.Szerintem kérdezz rá a gyerekdokinál, hogy mekkora normális még.
/Z/
Milyen alakja van, ha felülről megnézed? Nem mondtak ilyet, hogy csónakfejű???
Nem véletlen kérdezem.
Nemtudom, hogy a kutacsával rendben van -e minden?! Szerintem járj utána, hogy miért nő a babád feje gyorsan.
Mi túlvagyunk egy koponyaműtéten egy ritka rendellenesség miatt-ezt nem ilyesztegetésnek írom.
De ha meg akarsz nyugodni, kérj a gyermekorvosodtól egy kétoldali rtg-re beutalót, ott láthatóak a varratok, minden. Ha rendben van legalább megnyugodhatsz. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!