Újszülöttnek szüksége van előkére?
Figyelt kérdés
Vagy az mikortól kell?2008. szept. 24. 14:06
1/4 anonim válasza:
Nincs. Ha már eszik mást is, akkor kell. Én is vettem , de csak most tudom használni, hogy 6 hónapos lett és elkezdtem az almapürét. Már szépen használjuk is...mindent összeken :)
2/4 anonim válasza:
Mi nem használunk előkét :) Most 7,5 hós a kislányom, 4 hós kora óta próbáltam használni, de kaja helyett az előke kötötte le a figyelmét és gyönnnyörűűűen nézett ki kaja után. Előke nélkül szépen eszik és nem kenünk össze semmit :)))
Egyébként általában akkor szokás előkét használni, ha kanállal eteted, hogy ne legyen a ruhája foltos.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
Akkor egyelőre nem veszek, majd ha eljön az ideje kipróbáljuk.:) Csak egy csomó helyen láttam újszülött együttest, ahol body, rugi, kis zokni, kissapi meg előke egybe volt. És nem értettem minek az előke egy pinduri babának, de akkor mostmár tudom hogy igazából nem is kell.:)
2008. szept. 24. 14:30
4/4 anonim válasza:
Ha szopizik, akkor nem kell, de ha esetleg valami miatt cumisüvegből eszik, akkor azért nem rossz, ha van. Az én kislányom tápszeres volt elég korántól és így könnyebben kifolyt a szája mellett a papi. De egyéb esetben valóban elég akkortól, amikor már hozzátáplálsz. Akkor viszont kelleni fog, mert minden kajás lesz és naponta lehet mosni. :) 4 hós kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!