Mire van szüksége a patikából az újszülőttnek és a mamának?
Sziasztok,
az a helyzet, h Nemeotrszagban elek egy rovid ideje, és itt fogok szulni kb. 1 honap mulva.. Azokat a dolgokat amik a patikabol kellenek, viszont szeretnem Magyarorszagrol hozatni. Nem ismerem az itteni termekeket, es Lengyelorszagbol meg nem akarok ilyesmit (mivel Lengyelo. innen 5 km)
Ha segitenetek ebbe, h milyen kenocs, fajdalomcsillapito stb.. nagyon megkoszonnem!
Ha jól emlékszem a gyerekorvos ezeket irta fel:
popsikenőcs
fürdetőkrém
alkohol + steril gézlap (a köldöktisztításhoz)
hintőpor
Vogantol olaj
Szia!
Nálunk vatta, alkohol és hintőpor a köldöktisztításhoz, olaj a testhajlatokhoz, fürdetőkrém, popsikrém, lázcsillapító volt a csomagban.
Még valami!
A melletekre/bimbora hasznalltatok valamilyen kenocsot?
Azt hallottam, h a Bepanten ere is jo..
2 hónapja szültem, én ezeket használom:
Köldök kezeléséhez hintőpor, alkohol, vatta. 1 adag elég.
Fürdetés előtt hajlatok olajozásához A vitaminos olaj. 1 elég, utánna már nem kell.
Fürdető krém, 3 adag. Én egy félliteres zárható műanyagba teszek egy nagy evőkanállal, forralr forró vízzel felöntöm, s ebből teszek a fürdővízbe. 1 hétre elég.
Popsira krém, bár az lehet bepanten,nívea, naturland, neogranormon,nem feltétlen kell gyógyszertári, s azt ott is megtudod venni.
Neked:
panadol fájdalomcsillappító
garmastan mellkrém, ha szoptatsz kisebesedésre jó
laktoherb tejserkentő tea
sperti kúp és krém aranyérre, szülésnél általában kijön
glicerin kúp ha szorulásos vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!