Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy altassam el nappal 6-hós...

Hogy altassam el nappal 6-hós kisfiamat?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen alszik el mindig,de sehogy sem jó se kézben se akkor ha melléfekszek és dalolgatok neki.Este érdekes úgy elalszik ha melléfekszek és éneklek ilyenkor mért nem tud? Hogy tudnám hamarább elaltatni? Nálunk ez 1,5 óra nyüglődéssel jár mire elalszik.
2008. szept. 24. 10:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Sehol senki:((
2008. szept. 24. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves anyuka!

Az én lányomnál ugyanez volt a helyzet ennyi idős korában, az estét végigaludta, de nappal nem bírtam rávenni. A megoldást aztán a babakocsis tologatás jelentette, beletettem a picit és addig ringattam vele a babát oda-vissza, amíg elszenderült. Először aggódtam, hogy mostmár csak így fog aludni, de mikor megszokta ezeket az időpontokat,( és kinőtte a babakocsit) 5 hónap múlva már a kiságyában is sikerült elaltatnom napközben is.

2008. szept. 24. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és van egy könyv is, a címe Aludj el gyermekem, sok jót hallottam róla.
2008. szept. 24. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk ugyanez a helyzet. Mi négy hónaposak vagyunk. Álmos, dörzsöli a szemét, ásítozik, de semmi pénzért nem aludna el. És ha délelőtt nem tudom elaltatni, akkor délután iszonyatos ordítozást rendez, akár órákon keresztül, mert akkorra annyira elfárad, hogy már nem tud elaludni sehogy. Na ilyenkor viszem ki levegőzni, mert ott alszik egy kicsit, utána meg már hamarosan haza jön apa és vele jól elvan. Nagyon apás már most. (Érdekes nála nem sír). Én már kivagyok, mint a tök az ordítozástól és nem igazán tudok mellette mit csinálni, mert a fél napom abból áll, hogy altatom a gyereket, a másik felébe meg etetem.

Tegnap a gyerekorvos azt mondta, hogy ha már vége a fogzásna akkor nyugodtan vessek be homeos bogyókat, mert az segít. Csak sajna azt nem mondta, hogy melyiket, én meg elfelejtettem kérdezni, mert a gyerek már nagyon sírt az oltás miatt. Ha valaki tudja mi az megírhatná.

Kitartás! Azt mondták ez örökletes dolog is lehet. De állítólag minden gyerek megtanulja megnyugtatni magát és elalszik egyedül.

2008. szept. 24. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Alvászavarra használható a SEDATIF PC tabletta, itt olvashatsz róla:

[link]

Én is használok homeopátiás szereket és mindig beválnak!

2008. szept. 24. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!