Leesett már a babád az ágyról/pelenkázóról?
Ma du.lehuppant a 6 hónapos kisfiam az ágyról,ami 50-60cm magas.Csak egy pillanatra fordultam el:( Sírt nagyon szegénykém,inkább mondhatnám azt hogy ordított.Én remegtem mint a kocsonya:( Hamar megvígasztalódott,jó kedve van azóta is,de....folyamatosan hallom a fülemben a huppanást,felkapom,sír,én meg újra és újra átélem ezt a borzalmat,mikor Ő most is vígan gagyorászik a kiságyban,nekem meg a szívem szakad meg,hogy szegénykémet a víz is leverte úgy sírt:(((
Olvasgattam az agyrázkódásról,tüneteiről a keresőben.Jól beparáztam.Írnak ott koponyatörésről meg minden borzalmas dologról,ami egy ágyról való legurulásnál is előfordulhat.
Azt nem találtam viszont,hogy a baleset után mennyi idővel jelentkezhetnek tünetek.A kisfiam kb.15:40 körül huppant.Előjöhet még valami tünet?
Köszönöm ha írsz!!!
lányom 15.hós,még nem esett le.
24 óráig kell figyelni.hányás,szédülés,aluszékonyság esetén azonnal orvos.Ha felsírt rögtön,az is jó jel.
Az enyém 1,5 éves lehetett amikor olyan erővel zuhant hanyatt a fakeretes ágyon,hogy azt hittem leszakadt a feje.
Pillanatok alatt tyúktojásnyi púp nőtt a tarkóján.
Sokáig ordított ügyeletre vittük, a púp láttán a doki biztos volt a koponya törésben, röntgenezték, de szerencsére még agyrázkódása sem volt nem törése.
Szerintem a babádnak sem lett baja:))
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Már elaludt a Drágám,úgy ahogy szokott minden este,semmi különbséget nem veszek észre.Mindig magát altatja el és most sem kellett altatni,nem volt nyügi.Remélem tényleg nem lesz semmi baja,de persze azért figyelem,ha kell egész éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!