Mikor esett le a babátok először? Hány hónaposan? Pl:ágyról, pelenkázóról.
5 hós volt, amikor a kanapéról lefordult egy pillanat alatt... Szerencsére csak megijedt, de én jobban. Délelőtt történt, utána evett meg aludt rendesen, úgyhogy estére már én is nyugodtabb voltam.
Akkor van baj, ha földet éréskor nem sír, vagy utána hány és sokat sír. Mi történt veletek, elmeséled ? Remélem nem lesz semmi gond!
Sajnos nem figyeltem rá eléggé,és lepottyant az ágyról.Az egyik pillanatban még szopizott,a másikban meg már elfordult tőlem,és olyan "ügyesen" fordult hogy lefordult.Elég magas az ágyunk,kb.60 cm.Rögtön felsírt,és én is...:(Nagyot koppant szegénykém,bár valószínűleg az eldőlt ásványvizes palackon landolt a buksija.Nem fáj neki ha megfogom a fejét,így remélem nincs gond.Pár percig sírt,aztán mintha mi se történt volna.Annyira bűntudatom van...ott voltam mellette,és mégis leesett.:(
Röviden ennyi...
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
5,5 hónapos kislány anyukája
Ez nem leesés volt, de megijedtünk. 14 hónaposan a Mamáéknál játszott a konyhában kesztyűvel a kezén, megbotlott és a kesztyű miatt nem tudta megtámasztani magát és szépen lefejelte a PVC padlót. Vérzett a szája elég rendesen, mivel volt már foga, féltünk, hogy kitörte vagy visszacsúszott neki. Szerencsére "csak" a száját harapta el.
Leesésünk 16 hónaposan egy áruház próbafülkés székéről, szépen behorpadt a feje, vérzett a szája. Mivel nem volt semmi amivel letudtam volna nyomni a púpját, így szép nagy dudorja lett.Száját megint elharapta. Nem lett semmi baja, de vagy fél évig meglátszott a folt a homlokán. :(
viszonylag "későn" pottyant le :)
egy éves elmúlt, s az ágyról. egyszerűen legurult. de akkor viszont másnap meg az apjánál gurult le. szerencsére inkább csak megijedt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!