7,5 hós babának már adhatok tejbegrízt? Ha igen, hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
köszönöm szépen.!!!2010. ápr. 7. 14:58
1/8 anonim válasza:
Én inkébb tejpépet adnék. A Milupának vannak isteni dobozos pépjei, olyan az állaga, mint a tejbegríznek. És nem tejalapúak.
2/8 anonim válasza:
Felforralod a tejet,teszel bele kevés grízt,és addig kevered,amíg a gríz megfő.Akkor teszel bele egy kevés cukrot,ha már kész.
3/8 anonim válasza:
A tejpép tejből készült tejbegríz.Nézd meg az összetevőit.
Nem lesz semmi baja a babáknak a tejtől,mégha ezzel riogatnak is.
4/8 anonim válasza:
Én így csináltam amíg paráztam a tejtől:
vízben megfőztem a darát, KIHŰTÖTTEM, majd adtam hozzá tápszert mikor már kihűlt és összekevertem. Fahéj, pici vaníliás cukor. Szerette. De azért az üveges HIPP tejberíz az isten, de az igazi tejből van. (mondjuk enyém 7 hósan már ette )
5/8 anonim válasza:
15:08 Ezt neked kell elkészíteni és vízzel. És nincs benne tej. Minden este ezt vacsizott a gyerekem 6 hónapos korától 1,5 éven keresztül. Van vaníliás, gyümölcsös, csokis stb... Nem üveges kész tejbegrízről van szó. És 1 éves kor alatt nem ajánlott a tej. Lehet, hogy nem lesz rá allergiás, ha adsz, de lehet, hogy igen.
6/8 anonim válasza:
15:08 vagyok. Köszi, ismerem a tejpépeket. Azokat is ette sokáig a babám, de kb. 6 hósan megunta (ő 3.5 hóstól ette a pépeket)
7/8 anonim válasza:
Nem Neked küldtem, hanem az előtted levőnek, na mindegy. :)))
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat.
Igen,a HIPP tejbegrízt az én kislányom is imádja.
Olyan hasonlót szeretnék készíteni neki,a gyümölcsöset szereti!!
ÜDV M:)
2010. ápr. 7. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!