Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kell hason altatni a babát?

Hogy kell hason altatni a babát?

Figyelt kérdés
Ha leteszem csak küzdi fel a fejét..a vége sírás...rosszul alszik nappal ezért szeretném kipróbálni ezt az altatást..2.5hósak vagyunk.
2008. szept. 23. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
42%

Szia.

A karodra fektesd rá hassal.És ringasd el.De amikor elaludt és letennéd, akkor ne tedd hasra, nem nagyon ajánlják mert belefordíthatja a fejét az ágyba vagy a párnába és mivel még nem túl erős a pici megfulladhat.

2008. szept. 23. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én mindkét gyerekemet végig hason altattam, mert azt szerették. Simán letettem őket, arra vigyázva, hogy a fejük oldalra nézzen, és aludtak. Tudom, hogy nem tanácsolják, de ez vált be. Az első válaszoló tanácsát is megfogadhatod: ha a karodon elaludt, akkor már le tudod tenni a hátára vagy az oldalára is.
2008. szept. 23. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Szia, az én babám sem akarta, én hagytam. oldalra tettem le (megelőzendő az esetleges bukásból adódó fulladás). ma már hat hónapos és ő választja meg, hogy alszik el
2008. szept. 23. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkét gyerekemet elejétől fogva hason altattam, a világon semmi bajuk! Mióta itt olvasgatok ezen az oldalon, csak azóta hallom mindenhonnan hogy bölcsőhalálhoz vezethet. DE nekem előtte SENKI nem mondta, se védőnő, se gyerekorvos!

Én is mindíg úgy rakom le(a most már 9 hónapos kisfiam), hogy oldalra nézzen a fejecskéje, nagyon szeret így aludni, nem is nagyon forgolódik éjjel, pedig már tudna.

2008. szept. 23. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Hagyd, hogy elaludjon cicin vagy a válladon, és utána tedd le hasra. A kis fejét fordítsd oldalra, de úgyis forgatni fogja. Sőt, akkor sem kell megilyedni, ha befúrja a szivacsba, nem fog megfulladni:-) Lányom 4 hetes kora óta így alszik, semmi baja:-)De vannak babák, akik nem szeretnek hason aludni...
2008. szept. 23. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
szia!az én babám sem szeretett hason aludni még nappal sem lehetett hasra forditani mert sirt és mióta 5 hónapos elmult magátol fordul hasra azóta imádja :)
2008. szept. 23. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom is utált hason aludni. Próbálkoztam sokszor hasra tenni (rossz alvó volt,gondoltam úgy jobban alszik), de issszonyatos üvöltés volt a vége általában. Most 7,5 hós és amióta forog, azóta csak hason alszik :)

2008. szept. 23. 21:14
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.Az igazság az,hogíy nekünk most kell módosítani a dolgokat,mert annyira rendszertelenül aludt,hogy teljesen kimerült.Én is cicin altattam magam mellett,volt,hogy fürdés után 3órára rá aludt csak el.Teljesen lemerültünk ettől.Most vezetjük be a suttogós módszert és eddig jónak tűnik.A nappali alvással vannak a gondok.Hüppögve de kezdi elfogadni a kiságyat de fél óránál többet nem alszik.Estére úgy kifárad,hogy üvölt végig.Ezért szerettem volna hason altatni,de mivel nálunk csak az önaltatós módszer látszik beválni így az eleve halott dolog,hogy magamon altatom el.Kézben meg nem is érzi jól magát hason...
2008. szept. 23. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!