Ilyen melegben kivisztek 10 hónapos babát kint altatni babakocsiban 3-4 között?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 09:26
1/17 anonim válasza:
Szerintem te mint felnőtt is megbolondulnál a hőségtől,én csak 18 után megyek ki velük de akkor is csak egy kis séta és utánna alvás meg reggel alszanak kint egy 30 percet.Brutál idő van kint még 16 után is!!!
2/17 anonim válasza:
Nem!
Az én fiam is kint aludt még tavasszal is, pedig akkor már 1 év fölött volt, de ahogy jöttek a melegek, beszoktattam a kiságyába.
Tavaly nyáron este 7 előtt ki se mentünk.
Idén már kicsivel hamarabb kimozdulunk, mert így 17 hónaposan már képtelenség olyan sokáig bent tartani. De 5 előtt biztosan nem megyünk ki. Inkább 6 körül.
3/17 A kérdező kommentje:
El kell őt altatni,és ha bent alszik el akkor itthon megbolondulunk a nagyobbal.Akkor árnyékba se este 5-6 előtt?
2011. júl. 11. 09:33
4/17 anonim válasza:
Tegnap strandon voltunk a 4 hónapos babámmal. Volt faház, de ott állt a levegő, így kint aludt a babakocsiban fél 3-tól 4-ig. Árnyékban volt, fa alatt, és olyan helyen, ahol fújt kicsit a szél. Mivel aludt másfél órát, gondolom nem volt vele gondja. :)
5/17 anonim válasza:
Mi az, hogy ha bent alszik el, megbolondultok a nagyobbal?
6/17 A kérdező kommentje:
Mivel van egy nagyobb is,aki megszokta hogy 2-3 körül kimentünk eddig,most ha 6 ig bent kell ülnünk,akkor azt elég nehezen fogja viselni.Ráadásul 7 kor meg jöhetünk is vissza.
2011. júl. 11. 09:43
7/17 anonim válasza:
Foglald le valamivel. Nekünk bevált a fürdőszoba-strand:)
8/17 anonim válasza:
én a nagyobbat sem vinném ki 2-3 között...nem csak brutál meleg van, hanem a sugárzás sem túl egészséges ilyenkor....nem tudsz valami izgi, új benti programot csinálni??persze csak ha a lakásotokban jó idő van, mert ha ott is nagy a meleg, akkor majdnem hogy mind1...
9/17 A kérdező kommentje:
A lakásban 30 fok van. nem 2-3 között,hanem most olyan 3-4 között vinném ki őket.
2011. júl. 11. 09:48
10/17 anonim válasza:
Ne menj ki a nagyobbal se 3-4 között! Este is lehet menni sétálni, legfeljebb többet pihiznek délután. Utána esetleg csinálsz valami szenyót, sütit stb, aztán este 7től akár 9ig is kinnt lehet lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!