Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Álombabakocsi. A tökéletes...

Álombabakocsi. A tökéletes babakocsi. Létezik?

Figyelt kérdés

Tapasztalt anyukák? Ki milyen babakocsit ajánlana? Nyilván nincs 100%-ig tökéletes, de érdekelne egy olyan kocsi, amiben legalább több a pozitívum, mint a negatívum. Elsősorban olyan ami a babaszületésétől 2-3 éves korig nyúzhatnánk :)

Persze nem ártana, ha nem "vasból" lenne, meg ha több irányból lehetne tolni.

Mert az az igazság, hogy interneten keresztül bizony a legtöbb babakocsi nagyon szép, de gondolom azt tudja igazán a választ aki hónapok, sőt évek óta nap mint nap tologatja :)

Előre is köszi a válaszokat!

2010. ápr. 7. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A mózest 6 hónapos korig használtuk, utána lehet a sportülésre váltani. Az ülést lehet előrefelé és magad felé is forditani. Ha előre felé néz (mint a képen) akkor 3 fokozatba állitható, a teljesen vizszintestől a teljesen ülőig. Ha feléd nézve használod akkor 2 fokozatba állitható, teljesen vizszintesbe és eggyel feljebb, ami olyan fél ülő pozició. A hordozóban tudod az autóba bekötni és természetesen a hordozó is csatlakoztatható a vázra. Tehát ha mondjuk elmész autóval vásárolni, akkor a hordozóban tolod a boltban, még újszülöttként is lehet benne egy-két órát. A sportüléshez jár egy nagyon szuper eső és szélvédő, plusz napvédő tető. Könnyen összecsukható, a kerekeket is le lehet venni egy mozdulattal, ha akarod, bár mi nem szoktuk. Még az én Nissan Micra kocsim nem túl nagy csomagtartójába is befér. Stabil, jó babakocsi.
2010. ápr. 9. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: Én voltam a Quinny kocsis :))
2010. ápr. 9. 11:41
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, hogy vászalotál megint! :)

Még egy utolsó kérdés: hol vettétek meg a kocsit (és mennyiért, ha nem vagyok túl indiszkrét) ?

Mert nézegettem a neten és ebben a színösszeállításban nem találtam.

A link pedig ugye egy külföldi oldal, vagy esetleg neten rendeltétek meg?

Egyre inkább kezdek "beleszeretni" ebbe a kocsiba:)

2010. ápr. 9. 13:12
 14/18 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A Brendonban vettük, de van az Elefániban (www.bababolt.echt.hu) is. Csak azok a szinek vannak amiket a honlapon látsz, egy csomószor vannak akciósok is, most is láttam leértékelteket. Nekünk piros mózes és sportülés van és "Tango red" hordozó, amit belinkeltem.

Ha van még bármi kérdésed, szivesen segitek! :)

2010. ápr. 9. 14:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Még mindig a Quinny-s vagyok, egészen belejöttem :))

Ezt találtam az Elefáni honlapján:

[link]

[link]

A hordozónak van egy napvédő teteje is csak az a képeken nincs ráhúzva.

2010. ápr. 9. 15:15
 16/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, kedves Quinny-s Anyuka :)

Remélem hamarosan már a sajátomat tologathatom :)

Meg persze azt is, hogy majd a babómnak is tettszeni fog:)

2010. ápr. 9. 18:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja és ha ilyet veszel, mindenképp a 4-eset vedd, annak elöl 2 kereke van. A régebbi modellnek, a 3-asnak csak 1 van elöl és nem olyan jó. A hugomnak olyan volt és az enyémet jobban szereti.
2010. ápr. 10. 08:48
 18/18 A kérdező kommentje:

Ha hiszed, ha nem, még pont erre akartam rákérdezni:)

Hogy Quinny Buzz 3 vagy 4?

Gondolatolvasó vagy :)

Annyira szép színekben van!!! Mondjuk én mindenképp olyat szeretnék, ami fiúnak és lánynak is egyaránt jó!

Szép 7végét! -már amennyire egy ilyen esős 7vége szép tud lenni-

2010. ápr. 10. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!