Álombabakocsi. A tökéletes babakocsi. Létezik?
Tapasztalt anyukák? Ki milyen babakocsit ajánlana? Nyilván nincs 100%-ig tökéletes, de érdekelne egy olyan kocsi, amiben legalább több a pozitívum, mint a negatívum. Elsősorban olyan ami a babaszületésétől 2-3 éves korig nyúzhatnánk :)
Persze nem ártana, ha nem "vasból" lenne, meg ha több irányból lehetne tolni.
Mert az az igazság, hogy interneten keresztül bizony a legtöbb babakocsi nagyon szép, de gondolom azt tudja igazán a választ aki hónapok, sőt évek óta nap mint nap tologatja :)
Előre is köszi a válaszokat!
Köszi szépen, hogy vászalotál megint! :)
Még egy utolsó kérdés: hol vettétek meg a kocsit (és mennyiért, ha nem vagyok túl indiszkrét) ?
Mert nézegettem a neten és ebben a színösszeállításban nem találtam.
A link pedig ugye egy külföldi oldal, vagy esetleg neten rendeltétek meg?
Egyre inkább kezdek "beleszeretni" ebbe a kocsiba:)
A Brendonban vettük, de van az Elefániban (www.bababolt.echt.hu) is. Csak azok a szinek vannak amiket a honlapon látsz, egy csomószor vannak akciósok is, most is láttam leértékelteket. Nekünk piros mózes és sportülés van és "Tango red" hordozó, amit belinkeltem.
Ha van még bármi kérdésed, szivesen segitek! :)
Nagyon szépen köszönöm, kedves Quinny-s Anyuka :)
Remélem hamarosan már a sajátomat tologathatom :)
Meg persze azt is, hogy majd a babómnak is tettszeni fog:)
Ha hiszed, ha nem, még pont erre akartam rákérdezni:)
Hogy Quinny Buzz 3 vagy 4?
Gondolatolvasó vagy :)
Annyira szép színekben van!!! Mondjuk én mindenképp olyat szeretnék, ami fiúnak és lánynak is egyaránt jó!
Szép 7végét! -már amennyire egy ilyen esős 7vége szép tud lenni-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!