Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Álombabakocsi. A tökéletes...

Álombabakocsi. A tökéletes babakocsi. Létezik?

Figyelt kérdés

Tapasztalt anyukák? Ki milyen babakocsit ajánlana? Nyilván nincs 100%-ig tökéletes, de érdekelne egy olyan kocsi, amiben legalább több a pozitívum, mint a negatívum. Elsősorban olyan ami a babaszületésétől 2-3 éves korig nyúzhatnánk :)

Persze nem ártana, ha nem "vasból" lenne, meg ha több irányból lehetne tolni.

Mert az az igazság, hogy interneten keresztül bizony a legtöbb babakocsi nagyon szép, de gondolom azt tudja igazán a választ aki hónapok, sőt évek óta nap mint nap tologatja :)

Előre is köszi a válaszokat!

2010. ápr. 7. 12:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
5 éves lesz lassan a fiam,azóta ugyanazt a kocsit használjuk!Persze nem Vele hanem idő közben lett egy hugi és most van egy 3 hónapos öcsike:)Sima klasszikus 3 funkciós(Bergon elődje).Sötétkék-homok kockás,árkon bokron áttolható nagyobb méretű tömör gumi kerekekkel.Lapra csukható,nem túl könnyű,két irányból tolható és tesófellépő(Lascal)is jó hozzá(használjuk is rendesen):)Van lábzsák,esővédő,pelenkázó táska és saját biztonsági öve ami 5 pontos!Ja és mi már használtan vettük!!!!
2010. ápr. 7. 12:41
 2/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszodat! Én is gondoltam rá, hogy használtat vegyek, de ha meglelem a tökéleteset, esetleg beruházunk egy újra:)

Várom a többi Anyuka válaszát is!

2010. ápr. 7. 12:44
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is bergon van,a bolygó kerekes változata,de ha vennék újat,akkor a sima gumi kerekűt venném.Mi falun lakunk,95%-ba bergonja van mindenkinek,az ára miatt is,meg ahogy az előttem író is mondja,több testvéren keresztül is nyűvik,és nem látszik rajta.Egy a hátrány dög nehéz....mi most nézegetünk egy könnyű sportkocsit mellé,csak ha nem itthol vagyunk azért.

De ma láttam egy anyukánál ezt:

[link]

Azt mondja nagyon jó,könnyen megy vele és ez egy könnyű...

2010. ápr. 7. 12:54
 4/18 anonim ***** válasza:
51%
tökéletes babakocsi nincs én már az ötödiknél tartok, de még mindig keresgélek, pedig első gyerek és csak 1 éves. de nyugodtan vegyél használtan azzal nincs gond.
2010. ápr. 7. 12:56
 5/18 Bea24 ***** válasza:
100%
Szia, mi most vettünk egy Titi Triton 2 in 1-ben babakocsit. Használtan vettük, előttünk 3 évig használták, de tökéletes állapotban van még mindig, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Aluvázas, 2 irányból tolható, bolygósítható első kerekek, hátul nagy kerekek, nagy bevásárló rekesz, 3 pozícióba dönthető ülőrész. Sport ülőke és mózes is van hozzá, és nem utolsó sorban könnyű 6kg. Én csak ajánlom. Üdv. Bea
2010. ápr. 7. 13:42
 6/18 Bea24 ***** válasza:
13:42-es vagyok, be is linkelem Neked, hátha érdekel. [link] Nekünk narancssárga van.
2010. ápr. 7. 13:45
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabbb válaszokat és linkeket :)

És persze várom a további "álombabakocsikat"!

2010. ápr. 7. 13:58
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk Jane Nomad van. Igaz, nem tolható 2 irányból, így, ha nagyon fúj a szél, húzni szoktam...

Bébihordozó, sportkocsi és mózes. Már a sportkocsit használjuk. Viszonylag kis helyet foglal összecsukva.

Nem olcsó, de mi szeretjük.

2010. ápr. 7. 15:10
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekünk Quinny Buzz 4 van és imádom. Van mózes, autós hordozó és sportülés hozzá, mind egy vázra rakható. [link]
2010. ápr. 7. 18:00
 10/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szép ez a Quinny kocsi :)

Megkérdezhetném, hogy már a sport részt is használjátok, vagy még csak a mózest? Ha igen, szereti a babád? Lehet azt dönteni valahogy? Előre is köszi.

Persze továbbra is várom a többi anyukát is!!!

Hisz megvenni a kocsit nem tart sokáig, viszont használni sokáig szeretném :)

2010. ápr. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!