Álombabakocsi. A tökéletes babakocsi. Létezik?
Tapasztalt anyukák? Ki milyen babakocsit ajánlana? Nyilván nincs 100%-ig tökéletes, de érdekelne egy olyan kocsi, amiben legalább több a pozitívum, mint a negatívum. Elsősorban olyan ami a babaszületésétől 2-3 éves korig nyúzhatnánk :)
Persze nem ártana, ha nem "vasból" lenne, meg ha több irányból lehetne tolni.
Mert az az igazság, hogy interneten keresztül bizony a legtöbb babakocsi nagyon szép, de gondolom azt tudja igazán a választ aki hónapok, sőt évek óta nap mint nap tologatja :)
Előre is köszi a válaszokat!
Köszönöm szépen a gyors válaszodat! Én is gondoltam rá, hogy használtat vegyek, de ha meglelem a tökéleteset, esetleg beruházunk egy újra:)
Várom a többi Anyuka válaszát is!
Nekünk is bergon van,a bolygó kerekes változata,de ha vennék újat,akkor a sima gumi kerekűt venném.Mi falun lakunk,95%-ba bergonja van mindenkinek,az ára miatt is,meg ahogy az előttem író is mondja,több testvéren keresztül is nyűvik,és nem látszik rajta.Egy a hátrány dög nehéz....mi most nézegetünk egy könnyű sportkocsit mellé,csak ha nem itthol vagyunk azért.
De ma láttam egy anyukánál ezt:
Azt mondja nagyon jó,könnyen megy vele és ez egy könnyű...
Köszönöm az újabbb válaszokat és linkeket :)
És persze várom a további "álombabakocsikat"!
Nekünk Jane Nomad van. Igaz, nem tolható 2 irányból, így, ha nagyon fúj a szél, húzni szoktam...
Bébihordozó, sportkocsi és mózes. Már a sportkocsit használjuk. Viszonylag kis helyet foglal összecsukva.
Nem olcsó, de mi szeretjük.
Nagyon szép ez a Quinny kocsi :)
Megkérdezhetném, hogy már a sport részt is használjátok, vagy még csak a mózest? Ha igen, szereti a babád? Lehet azt dönteni valahogy? Előre is köszi.
Persze továbbra is várom a többi anyukát is!!!
Hisz megvenni a kocsit nem tart sokáig, viszont használni sokáig szeretném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!