Megnéznétek, hogy nektek a kínai naptár szerint alakult-e a baba neme?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy utólag visszanézve (fogantatáskor) bejött-e nektek, amit a kínai naptár jósolt (kisfiú vagy kislány lett-e).
www.naptarak.com/naptarak_kinai.html
2010. ápr. 7. 11:57
21/54 anonim válasza:
Nekem is bejött,már terhesen megcsináltam, de nem hittem el, hogy lány lesz, mert a családban 90% a fiú.
24/54 anonim válasza:
Én nem tudom.
2009 ápr 19én jött meg utoljára, ha áprilisban fogant még, akkor nem jött be (fiú), ha májusban akkor bejött (lány), kislány lett:)
25/54 anonim válasza:
Nekem sem jött be. Lányt jósolt, de kukacosom van. :)
27/54 anonim válasza:
Nekem fiút jósolt és a barátnőmnek is, 6 hónaposak a lányaink. :)
28/54 anonim válasza:
Öcsémet lánynak jósolta a program, és az orvosok is lányt mondtak, aztán mikor megszületett, rohanni kellett kicserélni a rózsaszín ruhácskákat, mert fiú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!