Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Autos gyerekules? Olcsobbat...

Autos gyerekules? Olcsobbat de ujat, v dragabbat hasznaltan?

Figyelt kérdés
Babam kezdi kinoni az autos hordozot,amiben eddig utazott, menetiranynak hattal. Mivel mar tud ulni,uj ulest szeretnenk neki,amimar menetirannyal szemben bekotheto. Nezegettem a neten, 20-30ezer ft korul vannak az alacsonyabb arkategorias ulesek, es kb ennyit is tudnek raszanni. Ti vennetek ennyiert ilyen kategoriajut ujonnan, vagy inkabb egy dragabb fajtat (ami ujonnan mongjuk 50-60e Ft) hasznaltan 20-30ezerert?
2016. ápr. 18. 23:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A gyerekbizomanyi nem rossz otlet,van is egy a kozelunkben:) koszi a tippet. Neztem amugy a hasznaltakat neten, hat siralmas. Tiszta koszos,retkes,szakadt uleseket arulnak huszonezrekert. Latszik h szet vannak hasznalva. Akkor inkabb maradok az ujnal 30ezerert.
2016. ápr. 19. 12:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Én meg úgy voltam amikor kinőtte a bébihordót és még nem tudott magától felülni, hogy Jófogásról vettem egy 9-18 kg-ig kagylós, dönthető, Maxi Cosi Priori autósülést 10 ezerért. Elvileg nem volt vele balesetük, majdnem tiszta új, annyi látszik rajta, hogy a műanyag alja meg van karcolódva. Amúgy se a huzatnak, se a biztonsági övnek, se a csattoknak, se a hungarocellnek benne semmi baja.

Ha meg a gyerek nagyobb lesz és fogom minden nap hordani oviba, akkor meg veszek egy rendesebbet.

2016. ápr. 19. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!