IKEA-s plüss barna menyétet hol tudnék (használtan is ) venni?
SZia!Köszönöm a választ,még nem vettem fel a kapcsolatot,de fel fogom.Jó ötlet!Amúgy a környező országok honlapjain sincs menyét.Gondoltam hátha valaki tud olyan lelőhelyet,ahol van,látott valahol,vagy van eladója.Persze jobb lenne megtalálni azt,amit ő kapott,mert az volt a kedvenc,ezt kapta tőlünk születésekor,sok emlék köt hozzá mindannyiunkat. :( Sehogy sem tudom felfogni,hogyan,és hol hagyhattuk el,hisz majdnem 40 cm,és hát A KEDVENC...Mi még SOHA semmit sem hagytunk el,egy babakocsiból kipottyant cumin kívül,de azért is visszamentünk,és megtaláltuk.Most is szinte házkutatási paranccsal mentünk minden nagyihoz,ismerőshöz,akiknél azóta,és akkortájt jártunk,annyira nem hittük el,hogy MI elhagytuk a menyétkéjét szegénynek... :(
Szóval köszi az ötletet,és a felajánlást!Majd írok,ha van fejlemény!
Sziasztok!Felvettem a kapcsolatot az Ikeával,de sehol nem kapni sajnos ilyen menyétet,külföldön sem! :(
Azért köszönöm az ötletet,de nem adom fel,már életcélom lett találni egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!