Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » IKEA-s plüss barna menyétet...

IKEA-s plüss barna menyétet hol tudnék (használtan is ) venni?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2011-ben kapta,mikor született.Sajnos nyáron elhagyta/elhagytuk valahol,és egyszerűen azóta sem tudok nyomára akadni egynek sem.Valakinek nincs ötlete,honnan tudnék szerezni egyet?
2014. okt. 30. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
ikeaban nincs már?
2014. okt. 30. 10:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs,azóta nem kapni.Amúgy ez lett volna a legkézenfekvőbb megoldás...
2014. okt. 30. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld felvenni a kapcsolatot az ikeaval, ha még nem tetted, hátha valamelyik külföldi boltjukban van még menyét. Mi december elején ha minden igaz ki kell menjünk Grazba vagy Pozsonyba az ikeaba, mert az új konyhánkba az egyik kinézett szekrény Magyarországon már nem kapható, de ott még igen. Ha esetleg ott lesz menyét hozhatok egyet, de az még egy bő hónap.
2014. okt. 30. 11:31
 4/6 A kérdező kommentje:

SZia!Köszönöm a választ,még nem vettem fel a kapcsolatot,de fel fogom.Jó ötlet!Amúgy a környező országok honlapjain sincs menyét.Gondoltam hátha valaki tud olyan lelőhelyet,ahol van,látott valahol,vagy van eladója.Persze jobb lenne megtalálni azt,amit ő kapott,mert az volt a kedvenc,ezt kapta tőlünk születésekor,sok emlék köt hozzá mindannyiunkat. :( Sehogy sem tudom felfogni,hogyan,és hol hagyhattuk el,hisz majdnem 40 cm,és hát A KEDVENC...Mi még SOHA semmit sem hagytunk el,egy babakocsiból kipottyant cumin kívül,de azért is visszamentünk,és megtaláltuk.Most is szinte házkutatási paranccsal mentünk minden nagyihoz,ismerőshöz,akiknél azóta,és akkortájt jártunk,annyira nem hittük el,hogy MI elhagytuk a menyétkéjét szegénynek... :(

Szóval köszi az ötletet,és a felajánlást!Majd írok,ha van fejlemény!

2014. nov. 1. 14:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Felvettem a kapcsolatot az Ikeával,de sehol nem kapni sajnos ilyen menyétet,külföldön sem! :(

Azért köszönöm az ötletet,de nem adom fel,már életcélom lett találni egyet...

2014. nov. 5. 09:25
 6/6 anonim ***** válasza:
2016. máj. 3. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!