Ti hány hónaposan raktátok le a babátokat a padlóra szőnyegre mászni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 15. 08:48
1/7 anonim válasza:
amikor már mászik, hol máshol mászna? a falon?
nem igazán értem a kérdést. ha nem teszed le, meg sem tanul mászni... ha meg már mászik/kúszik, nincs az az isten, ami a neki leterített pokrócon tartja.
2/7 anonim válasza:
Én eltettem a játszószőnyeget már akkor is, amikor elkezdett forogni. Úgyis leforog róla. Mikor elkezdett kúszni azt már a nappali szőnyegén tette. Nyilván mászni is így fog.
Szóval 5 hónaposan.
3/7 anonim válasza:
4 hónapos, ha leforog a játszószőnyegről, nem teszem vissza. 2 naponta porszívózok.
4/7 anonim válasza:
2 hónaposan már a játszószőnyegen volt a fiam, onnantól minden mozgást a földön végzett. Máshol hol kúszna mászna egy baba, mint a földön?
5/7 anonim válasza:
Pár hetesen leraktam a földre a játszószőnyegre. Kb. 3 hónaposan leterítettem a földre egy takarót, és arra tettem le. Amikor elkezdett mászni (6 hónaposan), onnantól nem tettem le külön semmit.
6/7 anonim válasza:
Kb másfél hónapos korától az ébren töltött idő nagy részében sa földön volt. Ekkor még volt alatta takaró, az alatt haptapi. Négy hónaposan megtanult stabilan forogni, akkor már csak haptapi volt, aztán az is szépen lassan elkopott alóla, sokszor nem azon volt már. Kb nyolc ónapos lehetett, amikor eltettük.
7/7 anonim válasza:
Most 6 hónapos, 3,5 hónapos kora óta fordul hátról hasra, így én 4 hónapos korában vettem egy nagy adag habtapit és kiraktam vele a nappali egy részét. Azóta nagyrészt ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!