Három hónapos kislányom 6,5 kg. Szerintetek ez jó súly? 2950 gr és 52 cm volt születésekor. Most 57 cm
Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 21:55
11/15 anonim 

válasza:

Az enyém is ennyi volt. Mondjuk ő 3,6 kilóval született, az étvágya mindig is jó volt. 3 óránként kért enni és nem is bukott etetések után, mint akit túletettem volna...
12/15 anonim 

válasza:

OFF - 11-es, a bukásnak semmi köze a túletetéshez... Örülj, hogy nem volt bukós a gyereked, nagyon kellemetlen probléma.
13/15 anonim 

válasza:

Hét hónaposan voltak ekkorák a gyerekeim, és mindegyik kb. ekkora súllyal született.
14/15 anonim 

válasza:

Szia! Van egy 9hónapos fiam,akit pont egy hete mért le a védőnő, és akkor volt 8480 gramm,és 72 cm,DE 2950 grammal, és 47 cm-el született,már a kórházból úgy jöttünk haza,hogy nagyobb volt a súlya, mint születésekor, mert 2980-al jöttünk el.három hónaposan 6110 gramm, és 60 cm volt. Szóval 3hónapos koráig durván majdnem másfél kilót hízott havonta, és fél éves koráig CSAK szopizott,még csak vizet sem kapott,viszont olyan nyugodt baba volt, hogy 3órát aludt,felébredt, tisztába tettem, szopizott,és ismét aludt 3órát, ez ment éjjel -nappal, így elhiszem, hogy csak hízott.viszont három hónapos kora után egyre többet volt fent,járt keze lába,és a hízás is szépen lelassult.fél évesen 7700 gramm,és 67 cm volt. Szóval akkor már három hónap alatt hízott annyit,mint előtte egy hónap alatt. Aztán elkezdett mászni, felállt, és azóta még kevesebbet hízik.úgyhogy ne ijedj meg, ez még egyáltalán nem jelent semmit. Majd beindul a mozgása,és alább hagy a hízás is. És ha gond van majd szól az orvos. Mikor nekem másfél kilót hízott egy hónap alatt, sokszor kérdeztem az orvosom hogy nem gond -e,de mondta,hogy benne vagyunk a normál tartományban,ne aggódjak, örüljek, hogy jó a tejem.
15/15 anonim 

válasza:

11-es vagyok, azért ez nem teljesen igaz. Vannak bukós babák nem túletetéstől viszont a túletetett baba bukni fog. De mindegy. Persze aki babája amúgy is bukós annak úgyis mindegy. De a nem bukós baba is tud bukni nem kicsit, ezt viszont tapasztaltam minden egyes növekedési ugrás után, innen tudtam, hogy már nincs az extra adagra szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!