Annyira idegesítőek ezek az emberek, ti hogyan reagálnátok?
6 hónaposan a gyerekem 69 cm és 7720 g volt, de nem nézett ki kövérnek, csak jó húsban volt. Ezek alapján a Te babádat sem gondolnám kövérnek. :)
4-5 hetes lehetett a gyerkőcöm, amikor egy idős néni ismerősünk azt kezdte nagy szakértelemmel magyarázni (persze senki nem kérdezte), hogyan kell büfiztetni. Egyik füleden be, másikon ki.
Az enyém kövér volt, de nekem tetszett. :)
Tudtam, hogy meg fog nyúlni, így is lett. Ne törődj vele.
Egy baba akkor a legcukibb ha hurkas :)
8 honapos a kisfiam 7400 g 67 cm,kis husis.(ugy latom hogy a ti babaitokhoz kepest eleg picike a kicsim,de O 48 cm 2950 g mal szuletett ugyh ahhoz kepest normalis)
Na akkor képzeld el az en kisfiam aki félévesen 9400g, 74cm volt ;)
Egyrészt szerintem ez a normális, ja egy fel eves kerek. Hozzá teszem az en babám fel eves koráig csak anyatejes volt.
Most 13honapos es nincs meg 11kg.
Am engem is bosszantottak az ilyen megjegyzések, de en tudom magamról h kicsit túl érzékeny vagyok
Egyik füleden be a másikon ki, vagy o meg változni fog de te pont ilyen tapló maradsz mint most...
Az en babám meg vékony volt mindig azzal jöttek, hogy nincs eleg tejem, aztan miert nem eszik tobbet, meg kesobb sok csokit eszik stb... Tesomek kislánya hurkas volt, mar elmúltak 3 evesek csak egy kicsit erősebb a hurkaska, nem feltűnő egyáltalán ..
Az én lányom fél évesen úgy nézett ki, mint egy túlpumpált strandlabda. És mindenki dicsérte, hogy milyen iszonyatosan cuki baba. És persze, hogy húha, de jó húsban van. :D
Most hét éves, és csinos, nyúlánk csaj lett belőle már ovis korára.
A babáknak még jól állnak a hurkák, ne aggódj, és küldd el a károgókat a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!