Mért nem fogadja el délelőtt az ételt? Ugye semmi baja?
Reggelire piskótát kínálok neki tejjel ,vagy piskótát almával és teával vagy természetes joghurtot de azt sem kéri csak a cicit,délután fele kell neki de akkoris két db piskótát török össze és beáztatom tejbe,kinder tejszeletet is szokott enni
Szerintem nagyon keveset eszik bár a súlya elég nehéz,decemberbe mérték utoljára akkor volt 9050dkg 71cm már alig bírom fogni annyira nehéz
De még sem eszik sokat.
9hónapos
Persze eszik mást is ezeken kívül:húst,zöldséget,gyümit
A piskóta babapiskóta? Az elég cukros... Kinder tejszeletet sem adnék ennyi idős korban.
9 hónaposan a gyerkőcöm reggel és este szopott, ebédre főzeléket kapott, a köztes étkezések alkalmával (tízórai, uzsonna) pedig általában gyümölcs/túró/natúr joghurt/babakeksz valamelyik kombinációját, esetleg tejpépet uzsira.
Reggelire én mindig tápszert adok az enyémnek (sajna nincs tejem), mert olyankor éhes nagyon és nincs türelme más kajcsikhoz. 10 körül kap gyümölcsöt mert az hamar megemésztődik és ezért délben már megtudja enni amit épp főzök kaját. Uzsira kap ami épp van, zöldségek vagy joghurt satöbbi és este újra tápszer.
Szerintem semmi baj az evésetekkel. Hízik is szóval szerintem ne aggódj.
9 hónaposan piskóta meg tej? Meg Kinder tejszelet?
Te jó ég.
Én elég lazán vettem a dolgokat annó, de ilyeneket nem adtam volna neki. Mi lenne, ha a korának megfelelő ételekkel etetnéd?
Nem az étel mennyiségétől hízik, hanem a sok cukortól, szénhidráttól. AMire semmi szüksége.
Miért nem adsz túrót gyümölccsel pl? főzelékeket? Húsokat? sajtot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!