Mért nem fogadja el délelőtt az ételt? Ugye semmi baja?
Reggelire piskótát kínálok neki tejjel ,vagy piskótát almával és teával vagy természetes joghurtot de azt sem kéri csak a cicit,délután fele kell neki de akkoris két db piskótát török össze és beáztatom tejbe,kinder tejszeletet is szokott enni
Szerintem nagyon keveset eszik bár a súlya elég nehéz,decemberbe mérték utoljára akkor volt 9050dkg 71cm már alig bírom fogni annyira nehéz
De még sem eszik sokat.
De milyen tej?
9 hónaposan anyatejen és tápszeren kívül semmilyen tejet nem kellene kapnia.
Kinder tejszeletből bármennyi sok. (én kb 2 évesen adtam először)
Bakker. Még most kezd mindent megismerni. Elvileg a tojást (fehérjét) még nem is szabadott volna adni neki, de te már ezt is megtetted. A bolti desszertekben meg annyi a plusz összetevő, hogy inkább nem is sorolom.
A kimondott babáknak gyártott desszerteken kívül SEMMIT nem szabadna ilyenkor adni (se tejszelet, se túrórudi, se krémtúró...stb). Ráérsz, amikor már "kéri" 2-3 évesen.
De mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Csak akkor ne csodálkozz, hogy katasztrófa az étkezése, és rendszertelen.
Tejpépet kap pl? Lehet, azt szívesebben enné tízóraira pl. Reggelire lehet szopi vagy tápszer.
A sok tejjel meg tönkreteszed a veséjét.
Ennyi idősen EGYÁLTALÁN nem kellene tejet kapnia. Anyatej, vagy tápszer!
Igen, anyósom is ezzel jött, hogy ő már 9 hónaposan tejet adott a férjemnek, én miért adok tápszert, meg tejitajt 2 éves korig.
Nos, a férjemet még a tejföl is meghajtja, ami az ételbe van főzve, nemhogy a tej amit ihatna... Úgyhogy meglett az eredménye.
Na ezért nem adtam korán tejet.
Nem azt mondtam h nem eszik valamit félre olvastatok:)
Főtt ételt adok neki többet és megeszi,csak délelőtt cicit kér ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!