Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti elmennétek 1 éves babával...

Ti elmennétek 1 éves babával esküvőre?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 8. 11:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A unokatesom esküvője most lesz 1,5 honapos lesz a kisebb, kulon megkértek ha tudunk menjunk el..

A templomira elmegyünk, aztan mi haza jovunk (a polgári este lesz) a 3 eves meg megy bulizni a férjemmel...

A 3 eves lanyom eddig 5 esküvőn es lagziba volt idáig, az elsőnél 9 honapos volt, nem volt vele gond, igaz ott meg a vacsorán nem maradtunk...

En elvinnem, de fugg a gyerektől is

2016. ápr. 9. 08:37
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem szeretném, de el fogom vinni, nem tudom senkire hagyni. Csak anyukámmal hajlandó ellenni, de ők szintén meg vannak hívva, rokon esküvője. Anyósomat nem szereti, ordít, ha csak meglátja sajnos, így nem tudom vele hagyni. Nekem is az a tervem, hogy ha a szertartás alatt gond lenne, kiviszem azonnal, vacsorát meg ha megunta, elmegyek vele lefeküdni. Ezen kívül az a lehetőség lenne, hogy én se megyek el, de a pár nyomatékosan kérte, hogy emiatt ne maradjak otthon.
2016. ápr. 9. 10:26
 23/26 anonim ***** válasza:
Természetesen, hiszen a családunk tagja. Amennyiben a helyzet megengedi, vacsora után le lehet tenni aludni valamelyik nagyszülőnél és vissza lehet menni a lagziba. Ha viszont ez nem megoldható, nálam akkor sem dőlne össze a világ, nekem nem okoz életre szóló törést, hogy egy esküvőről idő előtt távozzak és a gyereket okoljam emiatt.
2016. ápr. 9. 13:26
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha van megbízható ember, akire rá lehet bízni, én otthon hagynám, de én is, ahogy egy előző válaszoló írta, csak az "önzőség" miatt. Egy este kettesben a férjemmel... szóval a kikapcsolódás miatt.

1éves gyerkőcnél egy lakodalomban megoldani az etetést, pelenkázást a délutáni alvást, stb. meg rohanni vele haza 8kor, hogy az esti alvási rituáléba se essen hiba....

Nekünk 3,5éves és 1,5éves volt a két fiunk, mikor lagziba mentünk, nagyobbat elvittük, ő már nagyon jól elvolt a többi gyerekkel, de a kicsi maradt anyósommal. Aztán mikor 3 gyerkőc lett és az egyik nagyon jó barátnőm hívott lakodalomba otthon maradt mind a három anyukámmal. Akkor voltak 4,5, 2,5 és fél évesek.

Aztán legközelebb akkor voltunk lakodalomba, ahol az én oldalamról az egész család részt vett, amikor 6,4,2 évesek voltak. Vittük anyósomat bébiszitternek, ő vacsora után 10 körül ment el a 2 kisebbel.

2016. ápr. 9. 23:34
 25/26 anonim ***** válasza:
31%
ha semmi féleképp sem tudod másra bízni Pl barátnő v. anyukád akkor én azt mondom attól függ mennyire vagy te hivatalos mert ha te a rokon vagy koszorúslány vagy akkor elmennék feltéve ha szoptatsz mert akkor el kell vonulnod mert ez ugye természetes dolog de egy esküvőn persze hát nem tudom sok a változó neked kéne mérlegelned és döntened
2016. ápr. 11. 22:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekünk tavaly nyáron volt az esküvőnk, az egyik barát házaspárnak előtte 2 hónappal született meg a második lányuk, őt is elhozták és a 3 éves nagyobbat is. Egészen este 10-11ig ott volt mindkét gyerek, utána vitték haza és fektették le őket, majd visszajöttek gyerekek nélkül. Biztosítottunk nekik a helyszínen egy szobát (ami amúgy a miénk volt átöltözésre stb), hogy nyugodtan bemehet szoptatni, pelenkázni, vagy akármi másért, kérdeznie sem kell. Ha olyan a pár, akkor maguktól is eszébe fog jutni, hogy nektek is kerítenek valami lehetőséget, hogy nyugodtan el tudd rendezni ezeket a dolgokat, ha pedig nem, akkor meg is kérdezheted, hogy milyen lehetőségek vannak, milyen a hely stb. Én azután mérlegelnék.
2016. ápr. 13. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!