Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti elmennétek 1 éves babával...

Ti elmennétek 1 éves babával esküvőre?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 8. 11:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
Elvittem, de megbántam. A gyerek nem sírt, nem hisztizett, nem zavarta meg az eseményt, de még nem tudott járni, ezért folyton vele kellett foglalkoznom. Pedig a legjobb barátnőm esküvője volt, így én nem tudtam kikapcsolódni. Egy ekkora gyerek nem esküvőre való. Vannak neki való programok. Arra viszem. Azóta se vittem esküvőre. Talán már most élvezné is, 6 éves.
2016. ápr. 8. 13:02
 12/26 anonim ***** válasza:
47%

Az én gyerkőcöm simán bírta hiszti nélkül 1 évesen is! Most is tud viselkedni 22 hónaposan.

Én vittem. A mi esküvőnkön volt 2 hónapos baba is, semmi gond nem volt vele....Nálunk a gyerek is a családhoz tartozik :) mindegy mekkora

2016. ápr. 8. 13:13
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk volt ennél fiatalabb gyerkőc is, kettő is, nem volt velük gond. A szüleik figyeltek rá, hogy ha hangosak kivigyék Őket, de ilyen is csak egyszer volt egy rövid időre. :)
2016. ápr. 8. 14:01
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
13-as vagyok: simán elviheted, a lényeg, hogy figyelj rá oda, hogy ha nincs csendben a szertartások alatt, akkor vidd ki és a lagzi alatt legyen aki figyel rá.
2016. ápr. 8. 14:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha van más választásom, akkor nem. De csak a saját önzőségem miatt, szeretném jól érezni magam :-)

Attól is függ, kik házasodnak.

Sógornőm nyáron megy férjhez, akkor 9 hónapos lesz a lányunk. Mivel az egész család az esküvőn lesz, az én szüleim messze élnek idegenre pedig nem hagynám, így visszük. Megkérdeztem az ifjú párt is, hogy vihetjük-e, de úgy néztek rám mint valami hülyére :-)

Ha valaki meghív az esküvőjére, akkor nyilván vagytok olyan kapcsolatban hogy ezt megbeszéljétek.

2016. ápr. 8. 15:31
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

A szertartásra elvinném, de az első nyikkanásnál húznék is ki vele. Nyilván azt Neked kell eldönteni,hogy mennyire fontos a pár, hogy ne járj esetleg úgy, ahogy az egyik válaszoló, hogy "lemaradt" a legjobb barátnője esküvőjéről.

A Nagyobbik fiam 5 hónapos volt, amikor a bátyám esküvője volt. Én voltam a tanú, a család többi tagja vigyázott rá. Elvittük a szertartásra, de ahogy elkezdett sikongatni, anyósom ment is ki vele. Természetes,hogy a pár nagy napját, nem a gyerekvisítást akarja bárki is hallgatni.

A lagziba viszont nem vinném. Illetve max. a vacsorára és utána vagy hazamennék, ha nincs,aki vigyázzon rá, vagy "leadnám". Egy éves még nem igazán élvezi a sok embert, zajt, hangos zenét. Illetve neked sem igazán kikapcsolódás.

Két éves volt a fiam, amikor egy barátunk esküvője volt, viszont az egyik mama elutazott, a másik meg beteg lett. Megvártam a vacsit, apa ott maradt, én meg mentem haza a gyerekkel. Ez ilyen.

2016. ápr. 8. 15:44
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 1 éves volt amikor össze házasodtunk az apjával. Mi bent a teremben, a fiam már kint anyuval a folyosón mert nem bírta. Végig a hisztit hallgattuk. A lagzin baby sitter vigyázott rá,el is kellett vinni mert ment a sírás. Úgyhogy én nem vinném el :)
2016. ápr. 8. 17:15
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi két esküvőre is megyünk a tavasszal, fél éves a kisfiam, meg sem fordult a fejemben, hogy ne vigyem. Az egyik meghívónkra az ő neve is rá van nyomtatva! :)

Biztos, hogy hátra ülünk vele, és első nyikkanásra kivisszük.

2016. ápr. 8. 17:27
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! Most arra hajlok, hogy elmegyünk, de közel ülünk a szertartásokon a kijárathoz, és ha sírni kezd kislisszolunk. A vacsira szerintem nem megyünk, mert 8 körül már aludni szokott, és sajnos nincs (még) bébiszitterünk.
2016. ápr. 8. 20:55
 20/26 anonim ***** válasza:
10%

Tavaly nyáron voltunk lagziban és persze, hogy elvittük az akkor 10 hónapos fiúnkat, fel sem merült, hogy ne, nem is értem a kérdést...

Az ifjú párral van olyan a viszonyunk, hogy megkértük őket, hogy vihessünk harmadik személyt, aki a szertartáson kint babakocsizott a gyerekkel, hogy egy esetleges sírással ne zavarjuk az esküvőt, a lagzi részt meg ennyi idősen is imádta már(akkor tanult meg járni, így tényleg élvezte), aztán amikor elfáradt, elrendeztem szépen, elaltattam a babaszobában és vigyázott rá a segítőnk, így mi reggelig tudtunk mulatni...

Aztán amikor véget ért a buli rész, pont akkor ébredt a fiam és jöttünk haza...

2016. ápr. 8. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!