Éjszakára mibe öltöztetitek a babátokat? Zoknit adtok rá? 7hós
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 19:24
11/17 anonim válasza:
Vagy r. body és vékony tipegő, vagy vövid body és hosszú ujjú hálózsák, vagy h.body és pamut kisnadrág. Takató mindíg van. 4 hós és 23C van a szobájában.
12/17 anonim válasza:
Szia! R.ujjú bady rá egy rugdalózó,és egy hálózsák.A kezecskéje van amikor hideg,de nem tuti fázik 22-23 fokvan este.7,5 hós babó
13/17 anonim válasza:
Bocsi, de B miért okoskodsz,offolsz állandóan,ez legalább a 4. kötekedő válaszod csak mióta olvasgatom.Az én babómnak is van pizsije,és én se tudompl adjak e rázoknit.Nem feltétlen tipegőben alszik egy baba.
14/17 anonim válasza:
Az első választ kitörölték, és ki is zárták az illetőt, ő azt írta, hogy szado-mazo cuccban. Te erre nem reagáltál volna? Egyáltalán nem kötekedtem. Leírtam, hogy csak talp nélküli rugihoz adtam a kisfiamra zoknit. B.
15/17 anonim válasza:
Szóval még mielőtt mások is félreértenék, az első válaszra reagáltam, amit azóta már töröltek!!!! B.
16/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!
Igen,B az első válaszra reagált,mint ahogy én is az első kommentnél.Már törölték a válaszát "sado mazo"-t!
2010. ápr. 6. 15:43
17/17 A kérdező kommentje:
szerintem B egyáltalán nem kötekedett...nem kellene bántani!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2010. ápr. 6. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!