Anyukák, mibe öltöztetitek nappalra 8-9 hós babáitokat, hogy ne fázzon és ne is legyen melege? És éjszakára?
Szia!
Panelban lakunk, 25 fok van, nyolc hónapos a fiam.Nappal hosszú ujjú body+harisnya vagy vékony nadrág zoknival, éjszakára hosszú ujjú body+közepes vastagságú ujjatlan hálózsák.
/Z/
Hát én nem értem, hogy hogy csináltok ilyenkor panelban 25 fokot... jó. Ma már tényleg melegebb volt, de az elmúlt napokban nálunk kb 22-23 fok van, főleg délelőtt, mert nyugati az ablakunk. Így a kinti levegőt is mindig elnézem, innen bentről sokkal hidegebbnek tűnik délelőtt, mint valójában.
Az 5 hós babámra én ezért még hosszúujjú bodyt és plüss ujjatlan rugit adok itthonra, meg mert általában a habtapin van lent a földön, és ott még hidegebb van....
Éjjelre meg lehet, hogy nagyon beöltöztetem: ujjatlan body, tescos rugi (hosszú ujjú és lábú) + hálózsák, hogy ne rúgja le, + takaró. És azért, mert hajnalban én is majd megfagyok, nyakig takarózok, neki meg azért a kezei mindig kint vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!