Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Komolyan ennyire fontos lett...

Komolyan ennyire fontos lett már mibe öltöztetjük a babát? Ráadásul másokat megszólunk?

Figyelt kérdés

Itt is volt egy kérdés.De sajnos az ismerettségi körömben is vannak ilyenek. Megszólják, ha kétszer ugyanabban látják a másét, vagy megszólják mert nem annyira divatos. "szegény gyerek". Minek szül, ha ezt sem tudja megadni neki stb stb.

Lehet én vagyok ilyen csodabogár, de nekünk pl. nincs is sok ruhánk. Sokat mosok. Tiszták, nem szakadtak, nem kopottak. Nem ez az első és legfontosabb az életünkben. Sok minden másra költöm a pénzt, ami élményt ad. A ruha nekem olyan, mint a fogmosás kb. Nem azért csinálom, hogy másoknak kirakatba tegyem, hanem , hogy takarjon, de igényes legyen és ennyi. Soha eszembe nem jutott más baba ruháját nézni. Ismim is a legdivatosabba öltözteti, kétszer nincs rajta ugyanez, de pl. hihetetlen számlatartozásai vannak. Most ez mire jó?

És ez az ismi is megszól másokat. Itt tart a világ? Csak a külcsín számít? Bocs, kicsit összevissza lett az írásom.

2016. ápr. 4. 07:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jaaa, hogy a mesefigurás ruhákat értjük divatos alatt? Na, az ilyen szülők szemében az én gyerekeim tök igénytelenül néznek ki, mert elvétve van ilyen ruhájuk. Pedig szerintem csinosak, csak a ruháik nincsenek telepakolva mindenféle ízléstelen sz*rral, már bocsánat.

Egyébként meg nem is értem, hogy lehet, hogy valakinek nincs jobb dolga, mint azt figyelni, hogy ki mibe öltözteti a gyerekét. Jó, azt én is észreveszem, hogy pl. a nagyfiam sulijában némelyik gyerek melegítőben megy ünnepségre is, vagy amikor viszem a kicsit tanácsadásra, akkor van olyan gyerek, akin szakadt, foltos ruha van, de még ehhez sincs igazából semmi közöm. Játszótérre meg igazából nem tök mindegy, hogy mit vesz fel, mit koszol össze?

2016. ápr. 4. 10:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Soha nem szóltam meg mást semmi ilyenért, de minket sem szóltak meg, pedig nem öltöztetjük divatosan, sőt most az a heppje, hogy csak két nadrágot hajlandó felvenni, csak plüss nadrágban nem sír, aminek van gumis dereka és gumis lábszára, de sajnos a többi ruhanal is sok ruhatol csak sír (csak nyomott minta lehet a pólon), semmi cetli sehol nem lehet, varrás nem lehet a zoknin és még hosszan sorolhatnám. Hiába van tele a szekrény ruhával, ugyanaz a pár ruha cserélődik.rajta, és folyamatosan kutatunk a kívánságoknak megfelelő ruhák után. Pont holnap megyünk kivizsgálásra, mert idegrendszeri fejletlenségre gyanakszik a gyerekorvos. Nah most ha ilyen háttér mellett nekem valaki szólna, hogy miért ugy öltöztetjük, szerintem megütném. Így is egy rémálom az egész öltözés, elindulás.
2016. ápr. 4. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!