Baj ha nem adok a babámnak almát?
Figyelt kérdés
Egy hete kezdtem a hozzátáplálást tápszeres öt hónapos kislányomnál. A védőnő tanácsára először almalével, aztán almapéppel. De azon túl, hogy utálja és alig eszi meg, olyan szorulása van, hogy csak bogyókat tud produkálni szegénykém. Tegnap elkezdtem a baracklevet adni, de ma még nem adhatok barackból pépet neki, viszont annyira sajnálom, hogy úgy döntöttem ma kihagyom az almapépet és inkább tápszert adok neki. Szerintetek nem lesz ebből probléma?2008. szept. 22. 06:42
1/6 anonim válasza:
Szerintem viszont adhatsz neki barackpépet nyugodtan ha a levet már tegnap próbáltad és utána meg már keverheted az almával. De természetesen nem gond az sem ha egyszer-egyszer kimarad és tápit kap még csak.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen akkor ma kihagyom az almát. A barinak inkább még ma is csak a levét adom, mert állítólag két három nap kell és csak utána jön ki az allergiás reakció ha van. Nem tudom.Inkább betartom, mert amúgy is aggódos vagyok....:)
2008. szept. 22. 08:56
3/6 anonim válasza:
Ha nem szereti, ne adj neki. Mi se szeretünk mindent. :) Esetleg próbáld ki baracklével keverve. Az én kicsim a sütőtöklevet is imádta, ez is az elsők között adható. Mi Kecskemétit szoktunk venni. Ezt is keverheted almával, és akkor ellensúlyozza a szorulást okozó hatást, mivel a tök székletlazító. Jó kóstolgatást! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Igen köszi második válaszoló. Már vettem sütőtököt, valódit is és üvegeset is, de ugye mindent egyesével kell bevezetni, legalábbis nekem a védőnő ezt mondja, és az almához kevertem már tegnap baracklevet, de semmi hatás, és Sinlacot is kevertem már az almapéphez de úgy még annyira sem kellett neki. Most adtam neki baracklevet és képzeljétek nem a kisknaálból kérte, hanem a pohárból kiitta a drágám. Olyan édes volt:) És nem is adtam neki most almát hanem a baracklé után inkább kapott tápszert. Azt legalább jóízűen megette. Köszi mindenkinek a segítséget.
2008. szept. 22. 10:48
5/6 anonim válasza:
Szia! Az én babám hasát is megfogta az alma, és nekünk bevált a barack ( nyersen, turmixolva). 2 nap alatt rendbetette a kakiját. Utánna az almát sütve adtam neki ( mikróban 5 perc elég)összeturmixoltam egy kis tejcsivel, de te használj tápszert vagy forralt vizet. A sütőtököt csak almával eszi meg, tehát én így vezettem be a tököt és nem lett semmi baja. Ez lett a kedvence. 6 hós lányka anyukája.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a hasznos tanácsot az utólsó hozzászólónak is. Természetesen kipróbálom a sült alma variációt is, csak akkor már kisülnek az értékes tápanyagok nem? Na mindegy azért próbálkozom újra de csak a barac bevezetése után.
2008. szept. 22. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!