Mikor adhatok 7 hónapos babámnak banánt? Már eszik almát, meggyet és barackot.
Én 6 hónapos kora óta adom neki.
Ha mindenen elgondolkodnék, hogy mivel hogyan tartósíthatják, kezelhetik akkor jobb, ha semmit nem adok neki ami boltban kapható...
Nem tudhatod, hogy a magyarnak árult termékeket mivel kezelik! A bio zöldségek/gyümölcsök sem biztos, hogy annyira bio-k, mint ahogy azt képzeljük.
Biztos csak abban lehetsz, amit te magad a saját kis kertedben megtermelsz, és nem permetezel semmivel, de még csak műtrágya se legyen a földben!!
Szóval én adom neki a banánt, az elsők között lett bevezetve, és a kedvence!
Én is az elsők között vezettem be, azóta is szereti.
Különben nem biztos, hogy a többi gyümölcs, amit megveszel, (legyen az akár magyar), nincs "mesterségesen" tartósítva, érlelve.
A múltkor olyan almát sikerült vennem, ami hámozás után fél nappal sem barnult be. Szerintem ez sem természetes!
Adhatsz neki, ha ilyeneken agyalsz , akkor a gyereked éhen fog halni.
Aki azt írta nem ad , csak bébi ételben, szerinted az honnan van? áh én még azt mondom,h az sokkal jobb amit házilag készítünk a babának, mint a bébiétel, azt nem tudod mi van benne.
Azt azért nem gondolnám, hogy éhen halna.... Hogy írhatsz ekkora baromságot, kedves utolsó? Amit eddig kapott, az mind a saját kertünkből volt, az alma a pincében, a többi a fagyasztóban várta, hogy ehesse a baba.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!