Reszelt almát milyen keksszel dúsíthatnám babámnak?
Miért kell feltétlenül keksszel dúsítani??
a sima Ht ekkszeb csak ezek vannak:-((
sszetevõk: búzaliszt, cukor, növényi zsír, térfogatnövelõ szerek: (nátrium-hidrogén-karbonát, ammóniumhidrogén-karbonát), só, aroma, színezék (karamell), antioxidánsok: (borkõsav, dikálium-diszulfit). Glutént és kén-dioxidot tartalmaz. Mogyorót, földimogyorót, tojásport, tejport, szójalecitint is felhasználó üzemben készült.
Sinalc, valami natúr gabonapép sokkal inkább megfelelő lenne, bár nem tudom mekkora babának akarod készíteni
Ha a glutént akarod bevezetni akkor a Sinlac nem jó, mert nincs benne glutén, de amúgy sűrítésre tényleg jó.
A háztartási keksznél jobbak a babakekszek, bár az én védőnőm meg kifejezetten ajánlgatta a sima háztartási kekszet (ez is változó - valaki kézzel-lábbal tiltakozik ellene, valaki meg ajánlja). Mondjuk én inkább a babakeksz mellett döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!