Banánt adhatok csak simán keksszel?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 14:46
1/12 anonim válasza:
mennyi idősnek?
az én lányom csak 9 hós kora óta bírja a banánt, bukott tőle.
a kekszeket nem tartom jónak, mert sok felesleges adalék van benne.
én nem adok ilyesmit, de sokan szoktak.
2/12 anonim válasza:
Persze, csak figyelj oda, mert a banán foghat! Mármit szorulást okozhat.
3/12 anonim válasza:
Kislányom sokszor eszik banánt babakeksszel és nagyon szereti. Neki nem fogja meg a pocakját, és szerencsére nincs tőle baja. Most 7,5 hónapos.
4/12 A kérdező kommentje:
8 hónapos almával szereti+ keksszel már többször evett így.A kekszet a védőnő mondta,h adjak még amikor be kellett vezetni a glutént.
2011. máj. 16. 14:50
5/12 A kérdező kommentje:
csak nem akarom mindig almával adni...
2011. máj. 16. 14:52
6/12 anonim válasza:
Szerintem a kekszet elhagyhatod :) A banán egyébként is finom, édes, laktató. És valóban fog.
De mennyi idősnek? Mert a banánból és más gyümölcsökből annyira jó finomságokat, turmixokat lehet csinálni, csak ugye nem mindegy, mivel készítjük...
7/12 anonim válasza:
Kislányomnak vagy almával, vagy banánnal (vagy a kettő vegyesen), vagy őszivel vagy körtével (vagy keverve banán-körte-alma) adom a kekszet.
8/12 anonim válasza:
Szia, szerintem a banán keksszel túl fojtós. A banánnak alig van nedvességtartalma. Almával az én babám is imádja a kekszet, de ha banánt adok, akkor inkább anyatejjel vagy tápszerrel turmixolom össze, jó sűrű, mégis kanalazható papi lesz belőle. Esetleg a glutén miatt lehet úgyis, hogy zabpehely, banánkarika és tej. Tápláló és laktató is.
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor összekeverhetem tápszerrel is?Nem lesz tőle baja?Már uzsonnára nem szokott tápszert enni.Csak reggel és este.
2011. máj. 16. 14:59
10/12 anonim válasza:
8 hónaposan nyugodtan a kezébe is adhatod a kekszet, persze legyél ott vele és ha túl nagy falatot harapna akkor nyúlj be a szájába egyik oldalról és "söpörd" ki.
ledarálhatod a kekszet és akkor bármibe rakhatsz, banánnak em igazán van létartalma, így fel kell önteni valamivel, mondjuk barackkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!