2010 március elején szült anyukák, hogy vagytok? Szépen fejlődik a baba? Megszoktátok már, hogy bővült a család?
Sziasztok!
Készülünk bizony! Én babómé vasárnap lesz! Tesója már be van zsongva, hogy mikor fújjuk a lufikat, sütjük a tortát!
Hogy eltelt ez az 1 év! Tavaly még óriás pocakkal tolattam, most meg van egy örökmozgó, tipegő, dumagépem :):):) Imádom ezt a korszakot!
Többiek ti hogy vagytok?
Az én lányomnak szerdán lesz a szülinapja! Pont akkor lesz 1 éves, és azon a napon is tartjuk! Imádom a kisasszonyt!!!
Én rendeltem neki tortát, gyömölcsösset. Marcipánfigurákkal lesz kirakva az egész.
Tőlünk új ágyat kapott, mert nem fért már el. Nagyon sokat forgolodik álmában. Persze azért kap kisebb ajándékot is, mesekönyvet, Ki 1 éves? a cime. Meg playschool állatokat, vad és háziállatok!
Hihetetlen, hogy elröppent ez az év!!!!
Én is épp azon gondolkodtam, hogy 1 éve még nem sejtettem, hogy már 9.-én itt lesz velem. (1,5 héttel hamarabb jött!) De nagyon örülök neki!!!
Az én lánykámnak szombaton volt a szülinapja, szűk családi körben. Annyira aranyos volt, teljesen meg volt szeppenve, a gyertyát kézzel akarta eloltani.
Nektek már lépeget a babátok? Az enyém még nem, csak ha segítünk neki. És miket mond már?
Minden picinek boldog születésnapot!
nekünk lesz szerdán a szülinapunk.
Az én lányom sem megy még egyedül. Butorok mellett már lépeket régóta. Igazából csak a biztonság kedvéért kapaszkodik. Egyre többször kapaszkodás nélkül áll már. Úgy is ügyesen megy, ha csak az egyik kezét fogjuk, de azt azért még igényli.
Ő is mondogat már ezt azt:
Hámpa - lámpa, apa, pápá, baba, nem (rázza is a fejét) ha éhes akkor hamma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!