Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2010 március elején szült...

2010 március elején szült anyukák, hogy vagytok? Szépen fejlődik a baba? Megszoktátok már, hogy bővült a család?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 14:14
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, hogy már fél évesek! Lányok, hiszen nemrég szültünk! :-))
2010. szept. 6. 11:33
 22/37 anonim ***** válasza:
67%

Nekem pont a napokban jutott eszembe milyen szép lesz együtt a karácsony idén! :-))

A kislányom nagyon aranyos , pont ma fél éves és most próbálgatja a mászást.

2010. szept. 6. 11:38
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Fiam is éppen ma fél éves!

Kalandos fél év előtt állunk:) Ezalatt a 6 hónap alatt megtanulnak felülni, mászni, felállni, lépegetni, néhány szót kimondani, nah és persze ott a fogzás, nálunk az új kajcsik bevezetése. Nem fogunk unatkozni!:):):)

2010. szept. 6. 14:20
 24/37 A kérdező kommentje:

Huha, már ül és már lépeget? Akkor nagyon szépen fejlődik a babád, az enyém is még csak forog és esetleg 4 kézlábra áll.

Hogy álltok a fogakkal? Van már?

2010. szept. 6. 17:28
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem ül és lépeget:) Félreértetted, vagy én írtam félreérthetően:) A következő fél évben jönnek ezek a dolgok az összes többivel együtt:)Ezért írtam nem fogunk unatkozni.

Fogacskája nincs még. 1 hónapja volt a védőnő, és ahogy mosolygott rá látta az ínyét. Akkor azt mondta szerinte pár nap. Már eltelt 1 hó és még mindig semmi:)

2010. szept. 6. 18:43
 26/37 A kérdező kommentje:

Ja, ok, most már értem :-))

A fog nálunk ugyanígy van, 3 hete be van dagadva az íny, fog meg sehol.

2010. szept. 6. 20:25
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom február 18.-án született, és képzeljétek most vasárnap reggelre kibújt a fogacskája. Látni is lehet már, érezni meg annál inkább:)Nektek si jönni fog, tényleg csak hetek kérdése, szerintem
2010. szept. 7. 11:59
 28/37 anonim ***** válasza:

De jó, hogy írtatok.

Az én lánykám mászogat, bár nem tökéletesen, de a kitűzött céljához eljut akárhogyanis. Persze ez sosem az ő játékai közül való, hanem távírányító, mobil, kulcs stb...:) És szépen ki is csücsül oldalra, el is játszogat már ülve, de azért még bizonytalan, koppantunk már a földön. Négykézláb talpra nyomja magát, a feje a földön, mint aki bukfencezni akar, kis akrobata, de engem néha a szívbaj kerülget...:) Fogacskát nagyon várjuk, de én már 2,5 hós kora óta azt hiszem, hogy fogzik és még semmi sincs, tehát ez lesz majd a nagy csodánk...

Lillusék:)

2010. szept. 7. 21:40
 29/37 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azt el is felejtettem írni, hogy őszibarackot és almát eszegetünk, de tényleg csak kóstolgatjuk, mert a cicit eddig semelyik nem múlta még ám felül...:) A cicike az megy éjjel (kb. 2-3* :)) -nappal. Nem is tudom, lesz-e ebből egyszer étkezésnek mondható valami...:)
2010. szept. 7. 21:51
 30/37 anonim ***** válasza:

Hát sziasztok!:)

Nézi még ezt a kérdést vki? Hogy vagytok most? Készültök az első szülinapra?

2011. márc. 2. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!