2010 március elején szült anyukák, hogy vagytok? Szépen fejlődik a baba? Megszoktátok már, hogy bővült a család?
Nekem pont a napokban jutott eszembe milyen szép lesz együtt a karácsony idén! :-))
A kislányom nagyon aranyos , pont ma fél éves és most próbálgatja a mászást.
Fiam is éppen ma fél éves!
Kalandos fél év előtt állunk:) Ezalatt a 6 hónap alatt megtanulnak felülni, mászni, felállni, lépegetni, néhány szót kimondani, nah és persze ott a fogzás, nálunk az új kajcsik bevezetése. Nem fogunk unatkozni!:):):)
Huha, már ül és már lépeget? Akkor nagyon szépen fejlődik a babád, az enyém is még csak forog és esetleg 4 kézlábra áll.
Hogy álltok a fogakkal? Van már?
Nem ül és lépeget:) Félreértetted, vagy én írtam félreérthetően:) A következő fél évben jönnek ezek a dolgok az összes többivel együtt:)Ezért írtam nem fogunk unatkozni.
Fogacskája nincs még. 1 hónapja volt a védőnő, és ahogy mosolygott rá látta az ínyét. Akkor azt mondta szerinte pár nap. Már eltelt 1 hó és még mindig semmi:)
Ja, ok, most már értem :-))
A fog nálunk ugyanígy van, 3 hete be van dagadva az íny, fog meg sehol.
De jó, hogy írtatok.
Az én lánykám mászogat, bár nem tökéletesen, de a kitűzött céljához eljut akárhogyanis. Persze ez sosem az ő játékai közül való, hanem távírányító, mobil, kulcs stb...:) És szépen ki is csücsül oldalra, el is játszogat már ülve, de azért még bizonytalan, koppantunk már a földön. Négykézláb talpra nyomja magát, a feje a földön, mint aki bukfencezni akar, kis akrobata, de engem néha a szívbaj kerülget...:) Fogacskát nagyon várjuk, de én már 2,5 hós kora óta azt hiszem, hogy fogzik és még semmi sincs, tehát ez lesz majd a nagy csodánk...
Lillusék:)
Hát sziasztok!:)
Nézi még ezt a kérdést vki? Hogy vagytok most? Készültök az első szülinapra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!