Rossz anya vagyok, ha elhasználom még ami maradt?
Hát nem tudom... amikor én találtam egy cikket arról, hogy az addig adott kutyatápim gyártóját (Beneful) beperelték, mert májkárosodást és ebből adódó halált okozó anyagokat kevert a tápba, én azonnal kidobtam az egész zsák szart. Pedig az csak egy kutya.
Mondjuk esetedben más, mert nem hiszem, hogy ha ez igaz lenne, akkor az anyák ne indítanának pert a Johnson ellen. Illetve a babatermékeket tán csak jobban ellenőrzik már, mint a kutyatápokat. De ha már úgyis eldöntötted, hogy nem akarod tovább használni... akkor ne használd el bűntudattal.
"kicsit túllihegésnek érzem."
Én is. Rengetegen használják.
Itt van gabi,johson és nivea termék is ami nem túl egészséges.
De nem hiszek ezekben. Amúgy ez a johson dolog egy 2009es hìr újra felröppenése. Akkor kivizsgàltàk és semmit nem talàltak. Ha elhasznàlod akkor meg nem mindegy? Engem ezek nem érdekeltek,kisfiamnak semmi baja nem volt tőle,de pl sok màsik màrkàtól igen.
Jobban aggaszt,amikor egy egy tàpszer vagy babaétel botràny van. Mert az közvetlenül kerül be a baba szervezetébe.
Nem tudom, hogy van-e olyan babaápolási termék amit időnként ne húznának le, állandóan megy a duma hogy mennyi mesterséges, egészségtelen anyagokat tartalmaznak blabla.... Ha nem Johnsons akkor melyik? Gabi, Nivea stb egyre megy.
Én nem venném komolyan.
Én is elhasználnám a maradékot.
Az első válaszadó esete más egy kicsit szerintem...
Nézd kérdező, ma már szinte nincs olyan étel, ital, termék, ruhadarab, vagy bármi, amiről még nem találták ki, hogy rákkeltő.
Azt gondolod, hogy ha bármelyik más babaápoló terméket használod, abban nem találnának valami olyan anyagot, amire ugyanúgy azt mondhatnák, hogy rákkeltő?
Mi is használtunk ilyen márkát, a samponja a kisfiamnak speciel most is ilyen, de ma már ha belegondolsz, lassan akkor is rákos leszel a média szerint, ha levegőt veszel...:)
errol, hogy a Johnson's termékekben rákkelto anyagok vannak, kb. 10 éve volt szo a Kossuth rádioban.
én a helyedben elhasználnám, de magamon, a gyerekemnek meg valami természetes kencét és furdetot vennék..bio-t, vagy kecsketejes szappant, sheavajat, olivaolajat stb.
Használd el nyugodtan.Rákkeltő e vagy sem,ha már több mint 1 éve használjátok akkor 1 flakon már mit számít?
Utána meg keresel egy más márkát.
Egyébként nekem nagyon tetszett ennek a márkának a termékei,de amikor vettem egy fürdetőt,a lányomnak tele lett a bőre viszkető kiütésekkel.Szteroidos krém kellett hozzá,hogy elmúljon.Akkor mondta a bőrgyógyász,hogy ezek a termékek nagyon allergének.Azóta mással nem volt ilyen,pedig nem bio-t használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!