Jana baba vizet itattok babátokkal? Baj ha én kb 3 hónapja ezt adom de még fel is forralom? Frissen is nem csak mikor bontva áll a hűtőben.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 20:44
1/9 anonim válasza:
Azzal nem ártasz,ha kiforralod,de 24 óráig tényleg nem kell.Én már többször adtam forratlanul.Kinyitás után.
2/9 anonim válasza:
Szia!
Én azt adok neki, de még csak három hete, és én is forralom.De gondolkozok rajta, hogy nem adok minden nap, mert állítólag ennek is magas az ásványi anyag tartalma, ami megterheli a vesét.De én a csapvízben sem nagyon bízok.
/Z/
3/9 anonim válasza:
én 1 évig azt adtam. nem jana, lucka volt, mert külföldre költöztünk. ja és sohasem forraltam.
4/9 anonim válasza:
Én is Luckát adok :-D Forratlanul.
Bár a kék üveges szénsavasabb,azt kiforralom.
5/9 anonim válasza:
igen:) nálunk a rózsaszín volt a befutó. szerettem, h ennyire kényelmes megoldás. és állítólag nagyon tiszta víz.
6/9 anonim válasza:
Jana vizet adok és soha nem forraltam.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat azért bizonytalanodtam el mert azt olvastam hogy az ásványi anyag tartalma avesében esetleg lerakodhat az ásványviznek és nem tudom ez ásványviznek minősül e ?Aki forralja nektek is fehér valami uszik benne miután felforrt?Köszi
2010. ápr. 3. 21:01
8/9 anonim válasza:
Én a Szentkirályit jobban szeretem a Luckánál,mert miután kiforralom,a Szentkirályi aljára nem ül le az a fehér réteg,mint a Luckánál.
De tény,hogy finom víz.
A Jana is jó,de a Szentkirályi a legjobb szerintem.
9/9 anonim válasza:
Na igen,azok a fehér "ebihalak". :-D
Szentkirályiban nincs,ezt garantálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!