Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jana baba vizet itattok...

Jana baba vizet itattok babátokkal? Baj ha én kb 3 hónapja ezt adom de még fel is forralom? Frissen is nem csak mikor bontva áll a hűtőben.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Azzal nem ártasz,ha kiforralod,de 24 óráig tényleg nem kell.Én már többször adtam forratlanul.Kinyitás után.
2010. ápr. 3. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt adok neki, de még csak három hete, és én is forralom.De gondolkozok rajta, hogy nem adok minden nap, mert állítólag ennek is magas az ásványi anyag tartalma, ami megterheli a vesét.De én a csapvízben sem nagyon bízok.

/Z/

2010. ápr. 3. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
én 1 évig azt adtam. nem jana, lucka volt, mert külföldre költöztünk. ja és sohasem forraltam.
2010. ápr. 3. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is Luckát adok :-D Forratlanul.

Bár a kék üveges szénsavasabb,azt kiforralom.

2010. ápr. 3. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:
igen:) nálunk a rózsaszín volt a befutó. szerettem, h ennyire kényelmes megoldás. és állítólag nagyon tiszta víz.
2010. ápr. 3. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Jana vizet adok és soha nem forraltam.
2010. ápr. 3. 20:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat azért bizonytalanodtam el mert azt olvastam hogy az ásványi anyag tartalma avesében esetleg lerakodhat az ásványviznek és nem tudom ez ásványviznek minősül e ?Aki forralja nektek is fehér valami uszik benne miután felforrt?Köszi
2010. ápr. 3. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a Szentkirályit jobban szeretem a Luckánál,mert miután kiforralom,a Szentkirályi aljára nem ül le az a fehér réteg,mint a Luckánál.

De tény,hogy finom víz.

A Jana is jó,de a Szentkirályi a legjobb szerintem.

2010. ápr. 3. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Na igen,azok a fehér "ebihalak". :-D

Szentkirályiban nincs,ezt garantálom!

2010. ápr. 3. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!