Mennyi idősen mente (tek) babátokkal ortopédiára, uh-okra? Hogy viselte a baba? Szemészeten voltatok?
Köszi
3 hónapos a Picim, és csak július elejére adtak időpontot...
Szia!
Csípőszűrésre nem mentünk mert teljes szervi uh-ra vittük a gyereket ott megnézték a csípőcsontokat is és kizárták hogy baj lenne. Hallás vizsgálaton voltunk 6 hetesen barátnőmék szemészetre 3 hónaposan mentek... Ne izgulj az időpontokért laktóz beteg a fiam gastroenterológiára kértem időpontot dec.29.-én és márc. 25 re kaptam... Onnan aznap kértek hasi uh-ra időpontot május 10 re volt csak most bőrgyógyra áprilisban jelentkeztem be 15.-én viszem a fiam... Ebben az országban semmi nem megy normális menetben... Nem akar senki dolgozni és az is kizárt hogy 1-2-3 hónapra előre be vannak táblázva mert akkor az annyit jelent hogy nincs olyan gyerek az országban aki nem várna egy időpontos orvosra...
ciki...az egész eü...
köszi
szemészeten hogy vizsgálnak ilyen kicsit?
hol csinálnak teljes uh-t, pénzért?
8 hetesen vittem csípőultrahangra.Azt mondta a doktornő,hogy a lehető legjobb korban vittem.Csípőficamos voltam azért vittem ilyen hamar,viszont "protekcióval" sikerült időpontot kérnem.
Elég baj,hogy egyre később küldik és nézik meg a babákat!
Nem sírt,de kicsi nyafogott.Szemészeten még nem voltunk.
2 hónapos a babám,de senki nem világosított fel,hogy ilyen vizsgálatok is vannak!
Eddig csak 1 hónapos státuszvizsgálaton,illetve 2 hónapos szurin voltunk tegnap előtt...
Ezekről én miért nem tudok????
Nem kötelező vizsgálatok ezek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!