Ki mentek ebben a hóesésben babátokkal? Miben? Hogyan? Baba kocsival? 9 hó
Mink kimentünk,mert a lányommal muszály volt....Letakartama kocsit és mars. :)
Legközelebb majd ha megáll a havazás.
Szia!
Mi kint voltunk babakocsival, bár csak rövid időre. A kisfiamra adtam: hosszú ujjú badit, harisnyát, pulóvert, bélelt nadrág és kabát, sapkát, kesztyűt, sálat és még erre jött a babakocsihoz tartozó lábzsák.
Nagyon élvezte, mert annyira nincsen hideg, s ha ki akarsz menni akkor még inkább most, mert délutánra ónos esőt jósoltak.
Üdv:
13 hós babó anyukája
Voltunk kint másfél órát délelőtt, 2 gyerkőccel (2 éves, 1 hónapos). A kicsi babakocsiban, a nagy gyalog. Tök jót sétáltunk, hógolyókat gyúrtunk, trappoltunk a hókupacokban.
De azt hiszem, csak babakocsival csak séta kedvéért nem mentem volna (mármint a helyedben nem mennék). Persze ha van dolog, pl közért, akkor igen, de egy 9 hónaposnak nem nagy öröm még a hóesés,mint ahogy az 1 hónaposomnak sem volt az. A 2 évesem viszont imádja :)
Szia!
Mi reggel a hószakadásba vittük a kicsivel (9hónapos) a nagy tesót a suliba (8 éves). A kicsi most látott először havat, úgy hogy esik. Meglepődött, mert amikor ráesett a sok hó, akkor elkezdett sírni, aztán már a nyelvét nyújtogatta, hogy bekapja a havat :D
Ja, igen, babakocsival mentünk, de nekünk ez nem gond, mert 3 kerekű Graco Trekkonk van és úgy túrja a havat, hogy előtte nincs lehetetlen :D
Nagy is, jó is, kényelmes is, szóval imádni való egy kocsi :D
De ma megint megyünk le, majd délután, újra a suliba. Akkor szerintem már teszek fel esővédőt is, ha nagyon szakad a hó.
mi voltunk délelőtt boltban is meg aátmentünk a barátnőmékhez, kb. 15 perc jó időben, így kb. 20 volt. jó melegen felöltöztettem a kislányomat, esővédő a babakocsira, és hajrá. közepes kerekei vannak a babakocsinknak, se nagy, se kicsi. nem is volt midnenhol eltakarítva, de így se volt gond.
2 éves lesz nemsoká a kislányom
2 órát voltunk kint, 1,5 éves, szánkón húztam, hógolyóztunk, sepregettünk, hóembert építettünk 1,5 méterest!
Tavaly is mikor már tudott ülni, 1-1 órát kint voltunk, még ha esett us a hó, szánkón elvolt betakarva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!