3 honapos babám szerintem keveset eszik. Néha szopizik, nincs sok anyatej, meg potlásnak adok tápszert. Legfeljebb csak 100ml hajlando megenni. Nem kevés?
Figyelt kérdés
mérlegünk nincs,de gondolom,hogy hizik,az orvosnál 2 hetente szokjuk mérni.bár nem nagy baba,utoljára volt 1 hete 5300gramm.2010. ápr. 3. 15:00
1/4 anonim válasza:
Az én babám 3 hónaposan 70 és 100 ml között evett. Amíg hízik, addig ne aggódj, elég neki.
2/4 A kérdező kommentje:
csak azért aggodok,mert a tápszerekre is rávan irva,hogy a 3 honapos babák adagja napi 5 ször 180 ml.
2010. ápr. 3. 15:45
3/4 anonim válasza:
Szia!Az én kislányom 3,5 hónapos tápis.120-150 ml-ket eszik általában.3 -4 óránként.Van olyan napja amikor 2,5 óránként 100 ml-t van,hogy kevesebbet.A doki és védőnő szerint teljesen jól gyarapodik a súlya.Heti 12-15 dkg az elvárt hizás.Mennyivel született a babád?Nekem a 3 hónapos oltásnál volt 5550 gr és 62 cm.3450-el született és 52 centivel.
4/4 anonim válasza:
Az én lányom 7 hetes kora óta tápszeres, most 11 hetes. Ő sem eszi meg azt a mennyiséget, ami a dobozon van, 5-ször eszik kb. 100-130 között. Szépen gyarapszik, 2900 grammal született, most kb. 4800 gramm, majd holnap lesz mérés.
Megjegyzem egyáltalán nem bánom, hogy nem egy duci nagy baba, nagyon formás, és igen mozgékony. És persze az egészségével sincs gond, úgy hogy ne aggódj. Ha jókedvű, alszik, nem sír, akkor annyi kaja pont elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!