Van valaki itt akinek a babajanak cisztaja volt (vagy van)?
Figyelt kérdés
Azt muszaj megmuteni vagy elmulik legyszi ird le mijen idos es mijen nemu a babad koszonom;2016. márc. 17. 11:48
1/5 anonim válasza:
Igen.
Kisfiú, 3hónapos, a koponyában van. Nem okoz gondot(most járunk különféle vizsgálatokra), nem mūtik de nem is látom szükségét. Elvileg fel fog szívódni, mondjuk erre még nincs jel
2/5 anonim válasza:
Szia! Kislányunk van már most 17 hónapos. Amikor 18 hetes várandós voltam vele, már akkor a genetikai uh-n látszott neki. Koraszülöttség miatt kellett vinnünk fejlődésneurológiára, még ott is megvolt neki, rá egy hónapra a kontrollvizsgálaton már nem látszott. Bocsi, ha hosszúra sikerült
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszotokat azert kerdeszttem mert a kicsifiamnak eresztem egy gobot vagy golyot a here zacskojanal persze egybol a serve gondoltam de kiderult hogy ciszta en nem is tudtam edig hogy gyerekeknel is elofordul hetfon van randevom a dikinal remelem nem lesz semmi gond Jo egeszseget mindenkinek!
2016. márc. 17. 22:28
4/5 anonim válasza:
A fiamnak 2 volt a herezacskóban.
Már előírták altatásos műtétre 5 hónaposan, de nem engedtem, vittem orvosról orvosra, aztán hála Isten felszívódott mind a kettő magától.
Épp most fogunk kontrollra menni, remélem minden ok lesz, mert látni, érezni nem lehet semmit, bízom benne, hogy nem jött vissza és nem is fog már...
5/5 A kérdező kommentje:
Van ara is esej hogy vissza no? Es mijen surun kel majd kontrolra menni?
2016. márc. 18. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!