Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek használt a viburcol...

Akinek használt a viburcol kúp fogzásra, milyen huzamosan adta babájának?

Figyelt kérdés
Átalussza az éjszakát vele, máskor ötször is riadt?
2016. márc. 11. 06:57
 1/3 anonim ***** válasza:
3x adtam eddig 3 egymás utáni éjszaka és nagyon változó mikor mit csinál. Előtte 10-12 alkalommal felkelt óránként néha félóránként először hajnal 3-ig folyamatosan aludt aztán kelt óránként azután olyan volt, hogy 2x felkelt 10-ig aztán fél 8-ig aludt egyhuzamban most meg 1-ig kelt vagy 4x meg 5 után vagy 2x. De nálunk vegyes a gond, több, mint egy hónapja kel párszor (eleinte 3-4 alkalom volt) és a fogzás miatt vagy 5 napja szerintem.
2016. márc. 11. 07:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy használ. Erre nem csak a fiam, de én is példa vagyok. Nálam a Stodal szirup és Oscillococcinum is bevált. Igaz, mi nem vagyunk agyongyógyszerezve, az antibiotikum sosem az első, és nem is vagyunk gyakran betegek.
2016. márc. 11. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Vàltozó,amikor nagyon nyüssz volt akkor kapott. Hiàba csak homeos cucc,de azt sem szeretem túlzàsba vinni. Max 3 napig kapott zsinórban esténként. Talàn egyszer volt hogy 2 kúpot kapott egy nap.
2016. márc. 11. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!