Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koponya cisztája van valaki...

Koponya cisztája van valaki babájának?

Figyelt kérdés
Kislányunk 5 hónapos, már két hónapos korában találtak egy 4 mm-es cisztát, most vittük kontrollra, és mostanra 6x10 mm-es lett, a doktornő viszont azt mondta, hogy nem kell vele semmit csinálni, esetleg 1 éves korában, ha nem nő még be a kutacsa, vigyük vissza. Én viszont nagyon aggódom, hogy mi van, ha még tovább nő? Olvastam, hogy az agyvíz áramlását gátolhatja, akkor okozhat tüneteket.Szerintetek elvigyem másik orvoshoz is? Köszönöm a segítséget!!
2009. máj. 5. 11:52
 1/2 vav22 ***** válasza:
Bár tapasztalatom szerencsére nincs ilyen témában én mindenképpen elvinném több orvoshoz is, több szem többet lát alapon mert hát azért egy ilyen esetben nagyon nem mindegy hogy mikor kezelik, ki tudja, hogy az orvos akihez elvitted biztosan jó döntést hozott-e. Szerinem nézesd meg mással is, ha másnem azért, hogy megnyugodjatok és mond el nyugodtan azt is,hogy te mi miatt aggódsz, így legalább meg tud nyugtatni.
2009. máj. 5. 12:01
 2/2 anonim ***** válasza:

szia!

mi lett a cisztával? A mi babánknak is van.

2011. febr. 11. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!