Puszta kíváncsiságból kérdezem, hogy mikor adtatok először a babátoknak kakaót? Az én kislányom 15 hónapos, még nem adtam neki, megmondom őszintén nagyon nem is szeretnék(ezért majdnem minden anyuka ismerősöm lehurrog...hogy ők már 9 hósan adtak meg stb.) Ti mit gondoltok? Köszi a válaszokat!
2016. jan. 5. 15:44
1/9 anonim válasza:
Amikor már egyedül itta a reggeli tejecskét, tehát olyan 10 hónapos kora körül már biztosan. Nem minden nap adtam, de mi felnőttek is szeretjük a változatosságot, neki sem árt.
2016. jan. 5. 15:46
2/9 anonim válasza:
15 hónapos kora körül, azóta kap a reggeli tápszerébe egy kiskanál Nestlé kakaós ízesítőt. Most lesz 2 éves, pár hete kap egy kevés Nesquik-et az esti tejébe.
2016. jan. 5. 15:47
3/9 anonim válasza:
Fiam 1 évesen kezdett tejet kapni, akkor tettem bele Nesquiket.
Lányom 15 hónapos, ő még nem kapott.
2016. jan. 5. 15:48
4/9 anonim válasza:
Azért a."tejecske" szó elég erősen ellenzi a felnőttnek mondott státuszodat.Én 1 éves korában adtam neki saját készítésűt,tehát nem a bolti cukrozott vackot és a Nesquick port.
2016. jan. 5. 15:48
5/9 anonim válasza:
jóbammeg. Akkor onnantól kapott kakaót is, hogy már egyedül fogta a táposüveget. Peace
2016. jan. 5. 15:51
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Én attól tartok, ha reggelre kap kakaót, akkor az esti tápit már nem fogadná el. És éjjelre meg kakaó...hát nem tudom.. :)
2016. jan. 5. 16:03
7/9 anonim válasza:
én adtam neki tápszerbe, nem tudom talán 8-9 hónap körül, amikor a sztarcsatellás tejpépet megláttam a boltban, de nem nyert a kakaó, sima tápszer maradt. Ellökte, nem volt értelme, de kíváncsi voltam én is.
tejjel is szoktam adni neki alkalmanként 1 éves kora óta, de nem szereti, belenyal, otthagyja.
Szerintem kipróbálhatod kíváncsiságból, nem hiszem, hogy eldobja érte a tejitalát.
2016. jan. 5. 16:20
8/9 anonim válasza:
2 éves elmúlott amikor először adtam neki kakaót sima tej helyett este és reggel. Én csokit és cukrot sem adtam neki nagyon sokáig. Annyira feleslegesek ezek a dolgok, én már a kakaót is bánom...
2016. jan. 5. 18:34
9/9 anonim válasza:
Én olyan 14 hónapos kora körül, de nem italba, hanem kaptunk 7 gabonás pépet, amit nem volt hajlandó megenni. Kipróbáltam, hogy ha valamivel megízesítem, akkor megeszi-e, így volt, hogy kis banánt, fahéjat, vagy egy picike kakaót kevertem bele, és úgy lecsúszott. De max heti egy alkalommal kapta, inni még nem ivott (most 15 hónapos).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!