5 hónapos a kisfiam eddig cicizett, de sajnos kiderült, hogy kevés a tejem! Próbáltunk pár tápszert, de egyik sem kell neki! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 12:40
1/3 anonim válasza:
Eyféle tápszert próbáltatok, vagy többfélét? Lehet kísérletezni, mert lehet az nem jött be neki. Esetleg 4 hónapos kortól adható tejpép? Kiskanállal!
A fogzás is okozhatja, hogy most átmenetileg nem akar enni. A lényeg, hogy igyon eleget, hogy ne száradjon ki. 1-2 nap ennivaló visszautasítás még belefér, de azért beszélj az orvossal vagy a védőnővel.
2/3 anonim válasza:
5 hónaposan már el lehet kezdeni a hozzátáplálást ha nincs elég tej. Próbáltad szaporítani a tejet? Én 10 napig fejtem napi 6-szor (még éjszaka is) és nagyon beindult tőle.
3/3 anonim válasza:
4-5 hónapos kora körül én is azt hittem hogy kevés a tejem. Gyakrabban tettem cicire, szedtem homeos bogyókat, rengeteget iszom(4-5 l/nap)elkezdem a gyümölcsöt és tejpépet neki adni, és most 5 és fél hónaposan úgy látom, hogy van tej megint bőven, csöpög a szopizások alatt, bár nem fejem, elég a babámnak. A gyümik számát is visszavettem napi 1-re, van amikor a tejpép sem kell neki, csak a cic megint. Szóval ne aggódj főleg. Ha nem kell a tápszer, hát nem kell. (jobban is teszi a babád egyébként) lehet hogy nektek is beindul megint. Próbáld addig a tejpépet. Azt nagyon szeretik. De tényleg csak kanállal add! Sok kitartátst és türelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!