Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
Egy bevásárló központba,beakartam menni könyvet venni a babámnak,aki a babakocsiban aludt.Nagy könyvesbolt volt,de a hely szükős,középen is voltak kitéve könyvek.Betoltam a babakocsit,mikor az eladónő közölte velem,hogy vigyem ki mert nem fog más beférni.Erre csak annyit mondtam,jó akkor nem megyünk be.Erre még utánam szólt nem viszi el senki.Normális ez a nő.Tegnap egy nagyon szűk zöldségesbe mentünk be,még az eladónő kért bocsánatot,hogy a ládák miatt alig férünk.Ez a nő meg...
2010. ápr. 2. 21:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Hát "kedves" 16:48-as,jobb nem is írtál volna ide!Na meg biztos te pontozgattál le mindenkit,köztük engem is,de ez most nem érdekel.Neked van gyereked?!?! Hát tudod,én biztos NEM hagynám kint 5 másodpercre sem!!! Az eladóknak meg az a dolguk,akárhova is megyünk,hogy helyet biztosítsanak a vevőknek,és szépen,türelmesen viseljék el azt,ha valaki megy babakocsistól!Igen meg kell élniük valamiből ez tény,de nekünk Szülőknek meg VIGYÁZNI kell a gyermekünkre,mert NAGY FELELŐSSÉGGEL tartozunk NEKIK nagyon sokáig!Úgyhogy vigyázz mit írsz,mert ezzel sok Anyukát megbántottál,és biztosra venném,ha tudnák ki az aki így áll a dolgokhoz,hát repülne pár pofon az biztos!

Ha talán egyszer te is szülő leszel,akkor majd másképp fogod látni a világot " egy kicsit"!

2010. ápr. 3. 20:56
 22/28 anonim ***** válasza:
40%

Nem vagyok könyvboltos :D De tudjátok mit ne hallgassatok rám csak idegeskedjetek mert az mindenkinek nagyon jót tesz és el is értek vele valamit!!! :) Sok szerencsét! Én csak erre akartam rávilágítani!

Amúgy meg gyerekes dolog a pontozáson mérgelődni, arról nem is beszélve hogyha logikusan gondolkoztál akkor tudhatnád, hogy ha én lepontozlak az akkor is csak kb pár százalékot megy le és nem 50-et, 60-at... -.-"

2010. ápr. 4. 00:15
 23/28 anonim ***** válasza:
25%
Aki azt írta, hogy ölben is be lehet vinni a gyereket...a kérdező leírta, hogy aludt a baba. Akkor most keltse fel??? Ezenkívül szerintem csak 2 keze van egy embernek, ha az ölében van a baba akkor, hogyan vásároljon? És aki meg mindenkit lepontozott az egy birka! :p Kellemes húsvétot mindenkinek!! :D
2010. ápr. 4. 12:00
 24/28 anonim ***** válasza:
28%
( az a gyerek belehal ha felkeltik :P)
2010. ápr. 4. 20:04
 25/28 anonim ***** válasza:
20%

20:04!!! Ha Te elalszol mennyire örülsz amikor felkeltenek és még nem pihented ki magad???? Elég b*ta vagy, már ne is haragudj!!!!! B*lond lyukból.....

Anyukák! Ne is figyeljetek rá, látszik, h még nem volt semmilyen kapcsolatban gyerekkel....

2010. ápr. 4. 21:38
 26/28 anonim ***** válasza:
40%

Igen, biztos belehalnék és nem azt gondolnám hogy most fel kell kelni mert valami van. :) Tudjátok az élet nem csupa móka és tökéletesség, a gyereketeknek is kívánom hogy ennél nagyobb kellemetlenség az életben ne érje.

Ti meg addig is IDEGESKEDJETEK, HÁBOROGJATOK, nehogy véletlenül nyugotak legyetek és jól érezzétek magatokat, rágjátok ezt a témát még egy hónapig vagy amíg nem jön a következő felháborító dolog! :D Ha nektek mérgelődni jobb... Én csak erre akartam rámutatni, de ti következetesen átnéztek a legfontosabb részen hogy legyen miért hőbörögni de hát magatoknak ártotok (meg a gyereknek aki látja a mérget rajtatok?). :)

2010. ápr. 5. 00:06
 27/28 anonim ***** válasza:
42%
Ti komolyan képesek vagytok azért nullára lepontozni mert azt mondom hogy ezzel a mérgelődéssel nem juttok sehová és csak árt? Hát nem azért de ez már durva! Az csak egy javaslat volt hogy vigyétek kézben a gyereket, de a fő mondanivalóm az volt, hgy ilyenek bármikor, bárkivel történnek és nem érdemes ezen gyűlölködni napokig mert csak magadnak ártasz vele! Hogy mennyi idegebeteg, elvakult lényeget el nem olvasó anyuci van itt... -.-" Láttok egy mondtot ami nem tetszik és akkor visítva száll rám mindenki, közben meg a többi mondanivaló le van tojva, pedig az mind igaz... Magatokat égetitek ezzel xD
2010. ápr. 5. 17:57
 28/28 anonim ***** válasza:
8%

Úgy látom már csak egyedül Te háborogsz ezen a történeten. Oké, van igazad neked is én értem amit mondasz de igaz az is, hogy intelligens ember nem küld ki egy kismamát csak mert babakocsival van. És ha 3 gyerekkel megy be? Akkor is kiküldi? Amúgy meg nem hiszem, hogy annyira tolongtak volna abban a könyvesboltban, hogy az a rengeteg ember nem fért be. :p Én is úgy éreztem volna magam mintha meg lennék különböztetve szóval nagyon kellemetlen érzés lehetett.

Na, mindegy én nem háborgok egyáltalán csak mondom. Te se húzd fel magad ilyen hülyeségen! Mi értelme?

2010. ápr. 5. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!